MVM next alkalmazás megbízott fizető?
Eddig is az appon keresztül diktaltam be a gázt. Van ugye az újfajta app, és nem tudom benne letölteni pdfben a számlát, mert azt írja hogy ezen a helyen megbízott fizető vagyok, meg nem tudok módosítani sem a szamlabeallitasoknal mert ott meg azt írja hogy nem az én nevemen van az ingatlan.
Minden az én nevemen van, saját tulajdonú az ingatlan. Akkor mégis mi a francert írja ezt az a szar? Felhívni őket képtelenség, ki sem csorog egyik szám sem.
Az adatok hitelesítése menüpontban van olyan lehetőség hogy befejezem az azonosítást. Oda pedig hiába írom be az ügyfélazonositomat, kiírja hogy nincs ilyen.
Mit lehet kezdeni ezzel?
Kozben megoldódott. Vannak bajok az appal. Elvileg töröltem a regisztrációt, utána újra akartam regisztrálni, de kiírta hogy ezzel az e-mailel már van regisztráció. Utána újra meg kellett adni az ugyfelazonositot és működött minden, mostmar meg tudom nézni a számlát. Röhej ez az app de komolyan 😅
Amúgy nekem kozel masfel ev alatt fogyott összesen 520m3 gáz, de most az éves fogyasztásnál meg 1066-ot kalkuláltak. Na ezt honnan szülték meg? Havi diktalos vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!