Mi kell ahhoz, hogy a gáznál havi diktálásba válthassak? Csak személyesen lehet intézni?
Figyelt kérdés
Több kérdésem is van.
1. Most ebben a hőmérsékletfüggő
számlázásban vagyunk. Mire
számíthatok az emelés után kb?
2. Ha diktálósba szeretnék váltani,
ezt csak személyesen tudom
elintézni?
3. Ha igen, mit kell magammal
vinni?
4. Édesapám nevén van, tehát
gondolom személyes ügyintézés
esetén meghatalmazás kell. Ezt
elég kézzel írni, vagy a
nyomtatványt le lehet tölteni
valahonnan?
2022. júl. 31. 13:42
2/3 anonim válasza:
E-mail ezelnél nem ér semmit azokra nem is válaszolnak. Én EOn-ál felhívtam az ügyfélszolgálatot, és postán küldtek egy új szerződést, amit aláírva visszaküldtem.
3/3 anonim válasza:
Pontosan! Új szerződést kell kötni velük, ugyanis a havi elszámolás módja az a szerződésben van meghatározva, amit az előfizető aláír. Azaz azok a cikkek, amik a "nagy tudású" "híroldalakon" megjelentek, nevezetesen napi.hu illetve portfólió, (jellemző rájuk a totális tájékozatlanság, olyan, mintha egy másik világban élnének) hogy az utolsó pillanatban váltasz diktálásra, és csak felhívod a szolgáltatót és diktálsz egy óraállást és fertig, az nemes egyszerűséggel egy f.szság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!