Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Tudom, hogy jóslás, de szerint...

Tudom, hogy jóslás, de szerintetek meddig lesznek ilyen magasak az árak, gondolok itt a gázra és a villanyra?

Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig a világpiaci árak magasak.
2022. júl. 27. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Ameddig tart a háború, szerintem olyan 4-8 év
2022. júl. 27. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Mindig ilyen marad, max. 10-20%-ot csökken.
2022. júl. 27. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Meddig lesznek magasak? Már most az a kommunikáció, hogy örüljünk, hogy csak ennyibe kerül.
2022. júl. 27. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez már csak magasabb lehet.Orbán átba@ta a választókat háború nélkül is.
2022. júl. 27. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

Ha jól sikerül a héten a civil rendszerváltás, akkor az új szakértői kormány megalakulásának X. napjáig, amikorra sorra kerül ennek a kérdésnek a megoldása.

Muszáj sikerülnie, máskülönben nem csak a számla, de a gáz is óriási lesz ősztől.

2022. júl. 27. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Visszarendeződés nem lesz, előre láthatóan még évekig, mert az infláció húzza felfelé. Utána ki tudja?
2022. júl. 28. 14:54
 8/8 anonim válasza:

Ez még egy darabig csak rosszabb lesz.

És még ha lehetne jobb, akkor sem lesz.

Ha megnézzük eddig is az volt, hogy egyre rosszabb lett, de alkalmazkodtunk, és amíg itt nem lesz olyan parasztgyalázat, amilyet elképzelni sem szeretnék, addig ez a kormány nem fog megmozdulni.

Olyan szintű tömegtüntetéseket szarnak le, amivel anno királyságokat lehetett volna megdönteni.

És ez azért is marha szomorú, mert amúgy szerintem az pozitív tulajdonság, hogy az ember alkalmazkodik. Az is, hogy nem megy neki fizikai agresszióval a másiknak.

Erre ezekért büntetnek minket.

Furcsa világ ez.

2022. júl. 29. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!