Léteznek még olyan távhős lakások, ahol minden hónapban fix díjat kell fizetni, mert nincs mérőóra? 2-3 szobás lakás esetén ezeknek mennyi a havi díja?
Persze, a panelek többségében nincs egyedi mérés. A panelprogramos épületekben van csak egyedi mérő.
Nekünk havi 9e Ft télen-nyáron, 48m2. Mivel sok a csóró a házban reggeltől estig alig fűtenek, ha home office-ban dolgozom a pulcsi mellé sokszor egy takarót is magam köré kell csavarni.
1
Akkor a tiétek panelprogramos? Arra meg már hallottam olyat, hogy azt meg azért nem kell fűteni, mert jól szigeteltek.
Nem értem az 1-es végét én sem, hogy azt mire írja pontosan.
Nekem nagyszüleim laknak panelprogramosban, szigetelés + 2 rétegű műanyag ablakok. Konkrétan a konyhában már nem volt szükség a továbbiakban radiátorra, le lett szerelve, így arra nem kell fizetni, nincs mérőóra. A többi szobában is csak nagy ritkán van ráadva a víz, nincs rá szükség. Sosem kellett náluk pulcsi. 42 m²
Eddig 4 panelban laktam, mindenhol volt egyedi mérő, még a nem panelprogramosba is. Biztos lehet, hogy 1-2 helyen még nincs, de elég ritka.
Nálunk is szigetelés van, műanyag ablak és télen is kellemes 23 fok alapból.
56 nm
Egész éves össz fizetésünk 104 ezer volt, ebből még most jóváírtak 32 ezret túlfizetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!