Hogyan működik?
Tudom “életképtelennek” fogok tűnni, de eddig albérletben laktunk és most egy másik városba költöztünk szintén albérletbe. A régi helyen a főbérlő mindig felírta az óra állásokat és úgy hozta a csekkeket. Na már most olyan helyzet állt elő az új helyen, hogy a tulaj azt mondta nekünk kell bediktálni az óra állásokat, ill. elküldeni neki fotón is. Ez eddig oké azt mondta e-mailben elküld minden adatot, de nem tette.
Elnézést, hogy ilyen hosszú lett de mikor kell diktálni és mikor jönnek a csekkek? A neten annyit találtam, hogy mindenkinek meg van szabva mikor van diktálás. Na de kb mikor?
"A neten annyit találtam, hogy mindenkinek meg van szabva mikor van diktálás. Na de kb mikor?"
Ezt csak a tulajdonos tudja, mert mindenkinek máskor van az adott hónapban. Nekem pl 20.-a kürül kell diktáni, de jön róla e-mail is, hogy pl 20-és 25 közt, de lehet neked meg 10.-e körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!