Érdemes e elektromos olajradiátorral fűteni?
Figyelt kérdés
A konvektorom tropa,a javítása állandó 10 ezrek,és pár hét múlva ugyanúgy rossz,megbízhatatlan.
Gondoltam,kiszerelem a fenébe,és lenne egy elektromos olajradiátor.
A munkát megoldom,de hosszabb távon nem fogyaszt többet az olajradiátor?
Köszönöm az esetleges válaszokat.
2022. jún. 24. 17:49
11/14 anonim válasza:
Nos, igen
De akkor meg az áramra megy el a gatyája.
14/14 anonim válasza:
Pont a rezsidrágítás előtt vettem egy 2000W elektromos olajradiátort, mert mondom mi van ha nem lesz gáz télen (akár csak 1-1 napra ideiglenesen is), a gázkazános központi fűtésemmel akkor nem tudok fűteni, de a hálószobát vagy nappalit ahol épp vagyunk ilyen is olajradiátorral lehet annyira fűteni amennyire kell (volt ilyenem régebben csak elajándékoztam). Megvettem, rá kb 1 hónapra benyögték, hogy drágul az áram is... Biztonsági tartaléknak jó, 1-1 nap pár órákat ha fűtök vele még nem a világ, de állandó fűtésre valószínűleg nem fogom használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!