Egy hét rezsi kb mennyibe kerül?
Ez lakásfüggő, neked kell tisztában lenni vele, ha tiéd a lakás és te fizeted a költségeit.
Ha nem mos és nincs ott egész napokat, és viszi a saját szappanát, WC-papírját, stb., akkor napi 1000 Ft max.
Az ottalvásnak szerintem nincs külön ára, vagy nem tudom, hogyan lehetne azt forintosítani.
A fürdés-wc-stb. (vízfogyasztás) meg kb. napi 100-200 ft. Ennyit én tuti nem kérnék el.
Én nem tudom, nálad mennyi a rezsi, nálunk kb 40 ezer és ketten élünk, ami heti 10 ezret jelent, egy 40 m^2-es albiban, ahol a fűtés és a melegvíz-használat is gázt fogyaszt. Nyáron nyilván jóval kevesebb. A víz nálunk alig kerül valamibe.
Mivel amúgy is fűtök minden helyiséget, így a fürdés használ el plusz rezsit, illetve a WC-használat. Szerintem reálisan max 1000-1500 forint-ra jönne ki, de lehet, hogy sokat mondtam.
Más kérdés, hogy egy centet nem lenne pofám elkérni egy baráttól, ismerőstől, de igazából még a szomszédtól sem 1 hétre.
"néha ott alszik, mert náluk újítják a fürdőszobát"
Már bocs, de a felújítás előtt a fürdőkádjukban aludt??
Nem látom az összefüggést??
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!