Mennyi lehet így az ára?
Van egy téglaépítésü, külsö szigeteléssel is ellátott társasházi lakásom.
Nyílászárók pár éve lettek kicserélve müanyagra. Az egész ház és a lakásom is valamelyest jól szigetelt.
A kombi gázkazán viszont már régi és télen képtelen 24 foknál fentebb vinni a hömérsékletet a két szobában.
(a 2 szobában folymatosan fütök november elejétöl március végéig)
Villanyszámlám eddig havi 7 ezer körül volt.
Én viszont az elmúlt hónapokban betegség miatt fázós lettem és csak 26 fokon érzem elég melegnek a hömérsékletet.
Az én 18 négyzetméteres szobámba szeretnék egy db inverteres, téliesített, 4.0 scop értékü, 2.7 kw-os klímát kiegészitö fütésként.
Ezt a klímát föleg arra használnám, hogy hidegben (5 hónap) kiegészítö fütésként, 24-röl 26 fokra emeljem a szobahömérsékletet.
Szerintetek a mostanihoz képest körülbelül mennyivel emelkedne meg a havi áramfogyasztásom (kilowattban) és a villanyszámlám (forintban)?
Köszi.
Mások válasza is érdekelne.
A szobámban levö radiátor nem kicsi, de nem is lehet nagyobb, nem férne el az ajtótól és ablaktól.
Visszatérve a kérdésemre:
Mások szerint is csak pár ezerrel növelné meg a havi villanyszámlámat ez a kiegészítő fűtés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!