Gáz, ez hogy van?
A számlán meg szintén az a szám szerepel, amit írtam, hogy homennyiseg mérős. Ott pedig írja, hogy "egységár 37ft".
Én csak krvára azt akarom tudni h mebnxit fogyasztunkxd
Haza érek és bevágom imgurra a képrészletet.
De egyébként konkrétan annyi van benne, hogy "Kezdeti | Zárási | Fogyasztás | Egységár | Ár".
Az ez:
"Engelmann heat meter"
Majd küldök arról is kepet.
T.Kérdező!
Ez nem így van. Kevered a dolgokat.
A Villanyszámla egy külön dolog. amit fogysztasz kiszámlázzák.
A hőmennyiségmérő megint egy másik, itt nem lehet egzakt költséget számolni közvetlenül egy(!) hőmennyiségmérőn leolvasott fogyasztásból.
Ez csak a teljes ház (házközponti fűtés) fogyasztásának a felosztására alkalmas.
Magyarul évente leolvassák a hőmennyiségmérőket, megkapja a ház a gázszámlákat (vagy a központi hőszivattyú által elfogysztott energia számlákat stb.) és annak a költségét osztják fel a lakások között az elfogyasztott hőmennyiség arányában.
Papíron az áll, hogy "saját fogyasztás", és ez alatt van "Gáz /hőmennxiség", és ott amit írtam. Erre van nekünk oda számolva X összeg, egységárral és fogyasztással.
Megadhatom a közös képviselő számát, vagy a lakás tulajának számát, ha gondolod...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!