A konkrét kérdesem arra irányul ,hogy mióta így fel mentek az árak ki hol vásárol? Nyilván spórolás céLjából kérdezem.A párommal ketten élünk együtt de így ,hogy ennyire felmentek az árak nagyon sokat költünk ételre és egyéb dolgokra.
Így érdekelne ki mit hol mennyiért vesz meg pl ételek, tisztitószerek, bármi.
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
2022. jan. 23. 13:14
1/8 anonim válasza:
Én továbbra is boltban vásárolok. A fekete piacon még mindig nem lehet kapni zsemlét...
2022. jan. 23. 16:50
2/8 anonim válasza:
Pont ugyanott vásárolok, ahol eddig. Eddig is igyekeztem tudatosabban vásárolni, most is ezt teszem. Élelmiszerelkben lemondtam dolgokról, nem feltétlenül ugyanazokat vásárolgatom.
Tisztítószert eddig is onnan vettem és akkor amikor akciós. Tisztálkodó szert szintén.
2022. jan. 23. 17:41
3/8 anonim válasza:
Élelmiszert Pennyben, húsboltban, ha vmi tényleg akciós, veszek többet és megy a kamrába vagy a fagyasztóba. Tisztítószereket, stb az Ecofamily-ben, általában ott a legolcsóbb. Most gondolkodom, hogy veszek egy kisebb hobbikertet és teleültetem zöldséggel, gyümölccsel. Mivel falun nőttem fel, így tudom, hogy iszonyat pénzt lehet így spórolni, manapság meg a bolti cuccok minősége a béka segge alatt van :(
2022. jan. 23. 19:18
4/8 anonim válasza:
"ki mit hol mennyiért vesz meg pl ételek, tisztitószerek, bármi."
Konkétan mondd, mit keresel olcsóbban!
2022. jan. 23. 20:39
5/8 anonim válasza:
Ugyanott, ahol eddig. Zömében Aldi, Lidl, Auchan. A tisztító és tisztálkodási szereket Ecofamilyben.
2022. jan. 23. 22:11
6/8 anonim válasza:
Mi is ugyanott vásárolunk, ahol eddig: lidl, penny, tesco, helyi piac. Igyekszünk előrecátgondolni, mire van szükségünk, bevásárlólistát készítünk, és céltudatosan vásárolunk. Nem veszünk feleslegesen dolgokat.
2022. jan. 24. 06:45
7/8 anonim válasza:
Többnyire Lidl és Ecofamily meg néha Tesco. De Auchan és Penny is jó. De az akciókat is nézegetjük, és általában a tesco meg a lidl a legjobb ebben.
2022. jan. 24. 18:48
8/8 anonim válasza:
Próbálom figyelni az akciókat, általában a Lidlben, Aldiban, ritkábban a Sparban és az Auchanban vásárolok. Kávét, Listerinet, mosogatószert pl a kínai boltokban veszek, mert ott olcsóbb.
Húsokat, pékárut, zöldséget, mosószert általában a Lidlben, Aldiban. De igazából nem ragaszkodok semmihez, ha máshol van hasonló termék és jó árban van, akkor ott veszem meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!