Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » XXI kerületi távhős panelben...

XXI kerületi távhős panelben kb. mennyibe kerül 1 köbméter meleg és 1 köbméter hideg víz csatorna díjjal együtt?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem be elhunyt nagyszüleim lakásába, egy XXI kerületi panelbe. Faterom rendes, azt mondta fizeti a rezsit amíg fősulira járok, bár melózom is tehát nem kéne neki. Komoly izületi problémáim vannak ezért rengeteget fürdök forró vízben, ez segít. Viszont nem akarom fatert nagyon leterhelni anyagilag, jó lenne ha ki tudnám számolni a dolgot de sehol nem találtam pontos infót.

Az alapdíj ha jól tudom csak párszáz forint, a köbméter díjról maximum elképzeléseim vannak.

#vízdíj #melegvíz #távhő #Luxus ingatlan elit kerületben
2022. jan. 21. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Vízdíj: www.vizmuvek.hu

Csatorna: www.fcsmzrt.hu

A melegvízhez hozzájön a felmelegítés díja, ott tudni kell h nagy átlagban 1GJ hőenergiàval 3m3 melegíthető fel.

2022. jan. 21. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:
1/ kosz a tippet, ranezek ezekre
2022. jan. 21. 17:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Kemény hogy a csatornadíj drágább mint maga az ivóvíz, adhatnának némi engedményt ha igazolom hogy öko mosó és mosogatószert használok.
2022. jan. 21. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert attól hogy öko bizbaszokat haszbàlsz nem pont 1m3 vizet kell utànad megtisztítani? 😀

Ne légy gyerek. Semmi nincs ingyen, ráadásul a fogyasztásod töredéke a mosás, mosogatás. Jelentős része a wc öblögetés (ez tuti nem öko 😀) és a fürdés, főleg ha nagy kád vízben csinàlod…

2022. jan. 21. 18:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Öko tusfürdőt használok, de a kilázással megfogtál, általában nejlonzacskót eszem és motorolájjal öblítem le. Ezeket tényleg szar meló lehet kiszűrni a szennyvízből. Ráadásul ebolám és pestisem is van. 🧟🤔 XD Egyébként biztos nagy meló kiszűrni a szennyeződéseket, úgy tudom a kipisilt fogamzásgátlóból származó hormonokat nem is tudják. Csak hirtelen meglepett hogy drágabb a csatornadíj. Sebaj, akkor már élek a lehetőségeimmel és beszerzek fogamzásgátlót. Férfiként lehet megárt, de ne a semmire fizessek mán.
2022. jan. 22. 00:08
 6/6 A kérdező kommentje:
* kulázással
2022. jan. 22. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!