XXI kerületi távhős panelben kb. mennyibe kerül 1 köbméter meleg és 1 köbméter hideg víz csatorna díjjal együtt?
Nemrég költöztem be elhunyt nagyszüleim lakásába, egy XXI kerületi panelbe. Faterom rendes, azt mondta fizeti a rezsit amíg fősulira járok, bár melózom is tehát nem kéne neki. Komoly izületi problémáim vannak ezért rengeteget fürdök forró vízben, ez segít. Viszont nem akarom fatert nagyon leterhelni anyagilag, jó lenne ha ki tudnám számolni a dolgot de sehol nem találtam pontos infót.
Az alapdíj ha jól tudom csak párszáz forint, a köbméter díjról maximum elképzeléseim vannak.
Vízdíj: www.vizmuvek.hu
Csatorna: www.fcsmzrt.hu
A melegvízhez hozzájön a felmelegítés díja, ott tudni kell h nagy átlagban 1GJ hőenergiàval 3m3 melegíthető fel.
Mert attól hogy öko bizbaszokat haszbàlsz nem pont 1m3 vizet kell utànad megtisztítani? 😀
Ne légy gyerek. Semmi nincs ingyen, ráadásul a fogyasztásod töredéke a mosás, mosogatás. Jelentős része a wc öblögetés (ez tuti nem öko 😀) és a fürdés, főleg ha nagy kád vízben csinàlod…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!