Nem lesz gond,ha január 5-ig kellett volna befizetnem a csekkeket,de még nem fizettem be?
Figyelt kérdés
Ráadásul úgy hogy egész nap itthon vagyok.Vásárolni eljárok,ma megyek fodrászhoz is de a postára már nem jutok el.Fél négyig van csak nyitva.Ha pénteken befizetem az még jó?2022. jan. 12. 11:42
11/24 anonim válasza:
#11: amúgy ebből is látszik, hogy egy unatkozó troll, aki direkt provokatív kérdést dobott be...
12/24 A kérdező kommentje:
Valós a probléma tényleg egy hetes csúszásban vagyok.Halogatós típus vagyok:)
2022. jan. 12. 12:12
13/24 anonim válasza:
14-re:
Akkor ezzel a halogatással kéne valamit kezdened.
Persze nem kell most azonnal, később is lehet. :-)))
14/24 anonim válasza:
Ennyire lusta vagy? De persze a fodrászhoz nem :D
Majd kapod a késedelmi díjról az értesítést. Legalább azt fizesd majd be időben :D
15/24 anonim válasza:
Attól is függ milyen csekk. Van olyan szolgáltató, aki nem csinál belőle ügyet. Más meg egy nap késésért is rádveri az akár több ezer forintos külön eljárási késedelmi díjat.
16/24 kovpet válasza:
2021-ben csekk meg odamenni egy postára személyesen és sorba állni, hogy fizethess? Nagyon ráérsz, kérdező...
17/24 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ráérés kérdése. Nálunk van olyan szolgáltató, akinél kizárólag két módon fogadják el a befizetést (direkt megkérdeztem a közelmúltban): csekk vagy személyesen az ügyfélszolgálaton. Akkor már inkább a posta! Pedig elhiheted hogy nekem is kényelmesebb lenne ugyanúgy on-line bankkártyával kifizetni, mint a többit.
Amúgy már 2022 van egy ideje.
18/24 anonim válasza:
17: ha nem titok, elárulnád, hogy milyen szolgáltatóról van szó?
19/24 A kérdező kommentje:
Voltam a fodrásznál már csak a postára kell eljutni.
2022. jan. 12. 19:31
20/24 kovpet válasza:
17: Én még nem láttam olyan csekket, amit nem lehet elutalni. Igaz, nem láttam csekket vagy 15 éve, de kétlem, hogy visszafejlődnénk (ez ügyben, sajnos más vonatkozásban durván megyünk visszafele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!