Senior Séf kérdése:
Meg lehet nézni valahol a bálványfa fűtőértékét?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 14:54
1/7 anonim válasza:
Keress rá. De a fák közt nem sok a különbség.
2/7 mindentudó99 válasza:
Imádtam vele tüzelni. Ha kiszárad kő kemény . Félkemény fajtának mondanám. Viszont egy gyufaszállal be lehet gyujtani ha száraz. Friss vágást hasogattam géppel ilyen 40 centi átmérőjűeket. Vigyázni kell úgy robban szèt
3/7 mindentudó99 válasza:
Ui:Ha rendszeresen hozzá lehetett volna jutni mindíg azt vettem volna
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. nov. 7. 16:55
5/7 anonim válasza:
Bálványfának az egyik legalacsonyabb a fűtőértéke, nemcsoda hogy ez az egyetlen fafaj amit erdészeti szinten írtanak, sőt az EU is támogatja a bálványfaírtást.
Csak a levegőt szennyezed vele, semmi hőt nem fog adni.
6/7 mindentudó99 válasza:
Dehogy nem. Két telet csak azzal fűtöttem. Az más hogy invazív és irtandó de tüzelni jó. Nyárfánál többet ér az biztos.
7/7 anonim válasza:
Nem azért irtják, mert nem lenne jó a fűtőértéke, hanem mert invazív, kiszorítja az őshonos növényeket. A fűtőértéke pedig nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!