Telekomosok! Kötelezhetnek, hogy megújítsam az előfizetésemet újabb 2 évre?
2017-es díjcsomagom van, tökéletesen megfelel, nem akarok újabb 2 év hűségidőt, mert bármikor megszüntethetem, illetve nekem ez a díjcsomag tökéletesen megfelel. Már 2019-ben rám szálltak, de nem újítottam meg, mert le akartam cserélni a számot és úgy volt megyek külföldre. Majd bejött a covid. Kb. 2 hetente hívogatnak. A számot sem akarom megtartani, ki tudja mi lesz, inkább kötök újat, mert számváltás 10.000. De egyelőre megfelel ez a csomag.
Egyébként azt tudjátok, hogy mobilnet külföldön is jó-e?
Nekem rég lejárt a hűségidőm, senki nem keresett a Telekomtól, hogy meg kéne hosszabbítani. Csak akkor kell, ha olyan feltételekkel veszel náluk új készüléket, vagy új szerződést kötsz.
Nekem külföldön is ment a mobilnet. Lehet, hogy kellett hozzá vmi roaming szolgáltatást aktiválni.
kötelezhetnek rá, ha kivezetnek egy díjcsomagot és az ászf módosításban megjelölik, hogy mikor zárják le végleg a csomagot ez valószínűleg még évek
mobilnet külföldön is megy
előfizetést megújítani? két évre? Ilyent nem is hallottam..nekem feltöltős van, de még ők sem zaklatnak..persze az évente kötelező adategyeztetéskor megemlíti az ügyintéző, hogy mindez nem történne...-ne is folytassa kisasszony, maradok feltöltős. Ez a hobbim...oszt jónapot.
Az unijós szabályok már lehetővé teszik a külföldi mobilnetet(is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!