Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Telekomosok! Kötelezhetnek,...

Telekomosok! Kötelezhetnek, hogy megújítsam az előfizetésemet újabb 2 évre?

Figyelt kérdés

2017-es díjcsomagom van, tökéletesen megfelel, nem akarok újabb 2 év hűségidőt, mert bármikor megszüntethetem, illetve nekem ez a díjcsomag tökéletesen megfelel. Már 2019-ben rám szálltak, de nem újítottam meg, mert le akartam cserélni a számot és úgy volt megyek külföldre. Majd bejött a covid. Kb. 2 hetente hívogatnak. A számot sem akarom megtartani, ki tudja mi lesz, inkább kötök újat, mert számváltás 10.000. De egyelőre megfelel ez a csomag.

Egyébként azt tudjátok, hogy mobilnet külföldön is jó-e?

2021. okt. 9. 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Nekem rég lejárt a hűségidőm, senki nem keresett a Telekomtól, hogy meg kéne hosszabbítani. Csak akkor kell, ha olyan feltételekkel veszel náluk új készüléket, vagy új szerződést kötsz.

Nekem külföldön is ment a mobilnet. Lehet, hogy kellett hozzá vmi roaming szolgáltatást aktiválni.

2021. okt. 9. 14:03
 2/11 anonim ***** válasza:
15%

kötelezhetnek rá, ha kivezetnek egy díjcsomagot és az ászf módosításban megjelölik, hogy mikor zárják le végleg a csomagot ez valószínűleg még évek

mobilnet külföldön is megy

2021. okt. 9. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

előfizetést megújítani? két évre? Ilyent nem is hallottam..nekem feltöltős van, de még ők sem zaklatnak..persze az évente kötelező adategyeztetéskor megemlíti az ügyintéző, hogy mindez nem történne...-ne is folytassa kisasszony, maradok feltöltős. Ez a hobbim...oszt jónapot.

Az unijós szabályok már lehetővé teszik a külföldi mobilnetet(is)

2021. okt. 9. 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
#3 az elég szomorú, lehet mégis érdemes lenne végighallgatni a kisasszonyt?
2021. okt. 9. 14:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Dominosnál nem kell megújítani semmit...
2021. okt. 9. 14:57
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Évek óta Domino, feltöltős van a feleségemnek is. Az évi kötelező egyeztetésen kívül hozzánk sem szólnak.
2021. okt. 9. 15:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudom. Apámnak 20 éve van, pár éve adategyeztetés évente, aztán ennyi. Itt meg cseszegetnek a hűségidővel...
2021. okt. 9. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, hogy a hűségidő lejárta után bármikor felmondhatsz, szankcionálás nélkül. Kérdezd meg, hogy miért akarnak újabb hűségidőbe sodorni.
2021. okt. 9. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Soha nem hivogattak, hogy fizessek elő újabb 2 évre, pedig cirka 20 éve vagyok náluk. Sőt az addigi dijcsomagod sem fog változni, hiába vetté ki a kínálatukból és lett helyette más. Egyedül akkor leszel kénytelen új csomagra váltani ha részletre akarsz új telefont kihozni tőlük. Ekkor újra aláiratnak veled 1-2 évet, és már nem tarthatod meg a régi díjcsomagodat ha az időközben megszűnt, hanem választanod kell az aktuálisak közül.
2021. okt. 9. 16:28
 10/11 A kérdező kommentje:
"Kedvezményesebb" díjcsomag lesz... Már le sem járt, valamiért be kellett mennem, akkor alá akartak íratni még 2 évet. Én meg nem akartam, mert úgy voltam, ki tudja kell-e magyar szám még, illetve váltani is akartam, akkor 2 évig muszáj fizetni... Most olyannal zaklatnak, hogy foglalnak nekem időpontot a Telekomba, menjek be, miért nem mentem be...
2021. okt. 9. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!