Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Honnan lehet tudni, hogy a...

Honnan lehet tudni, hogy a gázórákat mikor cserélik?

Figyelt kérdés

Nincs felírva,hogy a régi mikor lett cserélve, ezért az, hogy 10 évig érvényes, nem elég infó.

Le lehet kérdezni ezt valahol? Az MVM online ügyfélszolgálaton nem láttam. A számlán sincs rajta.

2021. szept. 13. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Rajta van a dátum minden gázorán maximum nem olyan feltűnő de vagy a számlapon van a rajta lévő matricán (ha van) azon rajta van hozzá adsz 10-et és akkor
2021. szept. 13. 12:48
 2/6 A kérdező kommentje:

A gyártási évet láttam a számlapon, de az nem lehet mérvadó,mert amit újonnan hoztak, azon 2011 van gyártási évként, úgyhogy gondolom a beszerelés ideje számít.

De majd megnézem a matricát is jobban, hátha azon pontosabb dátum van.

2021. szept. 13. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
a gyártási év számít minden esetben idén a covid miatt kaptunk 2020-as órákat hiába idén szereltük fel 9 év múlva cserélik
2021. szept. 13. 14:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor érdekes, hogy miért 2011-es órát tettek fel. Cserélhetik is egyből.
2021. szept. 13. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja hogy idén tették fel bocsánat azt nem értettem akkor 2021-es lesz az óra 99% akkor matrica van rajta.
2021. szept. 13. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, akkor a számlán is rajta van.
2021. szept. 13. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!