Szemétdíj tartozás miatt, nem fogják elvinni a szemetet?
Idén márciusban elvesztettem a munkámat, hiába kerestem csak alkalmi munkára futotta, és örültem hogy tudok enni. Nagyon felborult az életem, múlt héten újra lett bejelentett munkám, augusztus 10én kapok is fizetést.
A gond az hogy a szemétszállító küldött egy 10ezer forintos tartozás felszólítást hogy fizessem ki 8 napon belül, de ennek nem tudok eleget tenni. Csak augusztusban tudnám kifizetni.
Ezt hogy tudnám közölni a szolgáltatóval? A levélben közölték hogyha nem fizetem be akkor a NAVhoz fordulnak.
A levélen ott van a szolgáltató elérhetősége, ott tudod felvenni velük a kapcsolatot. Hívd fel őket, vázold a helyzeted, ismerd el a tartozást és kérj részletfizetést vagy haladékot! Ezt az igényt el kell bírálniuk, értesíteniük kell róla, valószínűleg nyersz annyi időt, hogy csak augusztusban kelljen majd fizetned.
Ha nem fizetsz, akkor felmondják a szerződésed és nem fogják elvinni a szemetet. Ezért is fontos, hogy vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval!
Elviszi, de behajtja. Par eve volt, hogy nem vitte. Mar viszi.
Nalunk katasztrófa. Ismerosnek azt mondták, fizesse, ahogy tudja akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!