Hogy lehet az, hogy nem jönnek számlák minden hónapban?
Figyelt kérdés
Albérletben lakom és elég érdekesen jönnek a számlák. Minden hónap 3-ig kell fizetnem és most csak a bérleti díjat és a közös költséget fizetem mert a tulaj szerint semmilyen számla nem jött. Ez hogy lehetséges? A víz az gondolom kéthavonta jön mindenkinek, a távfűtés szintén (bár nem tudom hogy szokott számlázni a főtáv). Na de villany számlának talán minden hónapban kéne érkeznie. Ehhez képest amióta itt lakok talán ha kétszer volt olyan hogy mindenből érkezett számla és teljes rezsit fizettem egy hónapban. Egyébként rendesen megmutatja nekem mindig a csekkeket amik érkeznek, szóval ilyen szempontból nincs turpisság a dologban csak attól félek hogy majd jövő hónapban megfizetek dupla rezsit. Másnak is szokott ilyen lenni?2021. jún. 2. 12:44
1/2 anonim válasza:
Nem. Én laktam olyan albérletben, amikor villanyszámla csak akkor jött, amikor a fogyasztás a legutóbbi számlafizetés óta elérte a 6000 forintot. És sokszor volt, hogy nem jött minden hónapban számla, mert előző hónap óta nem volt meg a 6000.
Fűtés/gáz számla is sok helyen 3 havonta jön.
2/2 anonim válasza:
Nalunk se jon minden honapban szamla. Rokonomnal se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!