Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Megengedhető szövetkezetnek,...

Megengedhető szövetkezetnek, hogy fizeti mindenki a rezsit, mint katonatiszt, de leszerelték a lépcsőházban a csapokat, nincs víz, a szemétleöntőknél nincs villany, a padlót csak pár emeletig csinálták meg újnak, amíg az ellenőr felsétál...?

Figyelt kérdés

2021. máj. 18. 20:34
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
9 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

"a padlót csak pár emeletig csinálták meg újnak, amíg az ellenőr felsétál...?"

Ez hogy a bánatba jön a rezsihez? Max közös költség, vagy felújítási alap, rezsihez köze sincs.

"de leszerelték a lépcsőházban a csapokat"

Melyik csapokra gondolsz, volt közös csap a lépcsőházban? Ha igen, az szintén közös költség terhére "működik", rezsihez köze sincs (Villanyra ugyanez igaz.). A rezsit arra fizeted, amit te a lakásodban elhasználsz.

2021. máj. 18. 22:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Te közös költséget akartál írni...nem?
2021. máj. 18. 22:47
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
A címkéket is fontos volt így kiírni, biztos sokat hozzátesznek a kérdéshez...
2021. máj. 18. 22:49
 4/12 A kérdező kommentje:

3! Kötekedj máshol!

Igen, közösköltséget akartam írni, köszi!

#3asegybolond 🤣😂😜😘😍🤔😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2021. máj. 19. 00:38
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ja, te írod be egy közös költségről szóló kérdés címkéibe hogy menyecske, és bazmeg én vagyok a bolond... Ennyi ésszel csoda hogy a számítógépet be tudtad kapcsolni. Gondolom valami megkeseredett nyugger vagy, már a kérdés szövegezéséből látszik.
2021. máj. 19. 02:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Menyecske az egyik utca neve, ahol a probléma fennáll. Elnézlek, semmi baj kicsim, boldogok a lelki szegények, ugye...
2021. máj. 19. 06:49
 7/12 anonim ***** válasza:
51%

Lépcsőházba még nem láttam csapokat sohasem; minek volt? Szemétledobónál is fölösleges. Ha sokan innen viszik a vizet, megnő a közös számla( közös költség emelés). Ha tűzcsapok voltak, annak megszüntetése biztosan engedélyköteles volna a tűzoltóság felől, vagy szakértői nyilatkozat.

A világítás kell, mert sötétben balesetveszélyes.

A padló felújítás volna? Vagy mi?

2021. máj. 19. 07:11
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen, felújítás, évek óta :D Nem sietnek...

Többen nem szeretünk dzsuvás kézzel visszameni a szemetestől a lakásba, de sok egyébre jó volt a víz.

2021. máj. 19. 07:16
 9/12 anonim ***** válasza:
51%

A környékünkön szinte mindenhol meglett szüntetve a szemétledobó a dzsuva és a szaporodó, sokszor kiirthatatlan csótányok miatt. A tisztántartás, irtás sokba kerül. Helyette lett szintenként plussz tároló.

A felújítás szerződéssel megy, van határideje a vállalkozás felől. Nem titkos, nézzétek meg. A munkálatokat meg kellett szavazni valamikor, ahol pontosan megvan mit végeznek el, mennyibe kerül, stb. Csak úgy önhatalmúlag nem dönthetnek. Illetve kérdés a jogviszony.

2021. máj. 19. 07:26
 10/12 A kérdező kommentje:
#9! Nagyon szépen köszönjük!
2021. máj. 19. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!