20 m3 víz fogyasztásért mennyit fizettek áram és vízre?
Úgy néz ki a tulaj át akar minket bszni amit bizonyítani is tudunk és kb mindenki más így lássa nem mennek bele a storyba vizbol mindig párommal ennyit fogyasztottunk de sehol se fizettük ennyit érte. Nektek mennyi q fogyasztásotok és mennyi víz megy el?
A tulaj az magas áramdíj miatt a vízre fogja.. mindenki más azt mondja ne higyjunk neki mert nem így van
Én is azt kérdem, mi köze az áramnak a vízhez?
Különben vizsgáljátok át a számlát, hasonlítsátok össze a mérőórákkal!
A vízdíj nagyon helyfüggő, nekünk Budapesten kb 1000Ft/m3-re jön ki csatornadíjjal sallangokkal együtt.
Az áramot nem tudom értelmezni, hogy jön ide.
Ha 20 m3 melegvizet használtok el havonta ketten a pároddal, az nem kevés.
Azt fel is kell melegítenie a bojlernek!
Nem lehet, hogy ti gondoltátok azt, hogy majd "lefürditek a bérleti díj egy részét", hogy kicsesszetek a tulajjal?!
Esetleg egyszerűbb lenne, ha konkrét összeget is írnál, hogy ne mi találgassunk.
6: Ez valahogy lehetetlenség, mert ahányszor megfürödtök, annyiszor 1 m3 víz fogy, négy kádnyi víz az 1 m3.
Persze lehet, hetente egyszer fürödtök, nem tudom.:)
Pedig csak jó volna,ha "belemennél a storyba"!...mert így csak találgatunk!
Írd le egyértelműen a kérdést: honnan jön a víz? *Szolgáltatótól csővezetéken? Van bekötve csatorna,vagy emésztő van még?
*Fúrt kútból,házi vízmű van???
A bérlők gyakran feltesznek egy provokatív kérdést,
azután eltűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!