Szerintetek egy 20 Fokos szoba hideg most így decemberbe?
Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 15:21
11/22 anonim válasza:
Én télen a száraz, fűtött levegőnél fázok 20 fokban. 22 kell legalább a komfortérzetemhez. De ez egyénfüggő.
12/22 anonim válasza:
Én 21en szeretem a szobákat, de a 20at is kibírnám.
13/22 anonim válasza:
Ki milyet szokott meg, mit kíván (és mire futja a pénztárcája...)
Nekem kevés lenne, de fiatal koromban elég volt a 20 fok is (kollégiumban, amikor az ablakrésen a szél befújta a havat...)
14/22 anonim válasza:
Nálam 18fokon van a termosztát, ha fázok, akkor felveszek egy pulóvert es kész.
De itt németországban ez kezd kicsit divat is lenni...
Pedig érdekes, mert itt lenne pénze az embereknek a fűtésre, mégis ezen spórol mindenki.
15/22 anonim válasza:
Egyik barátnőmnél szokott 18 fok lenni, beöltöztem, mikor átmentem hozzájuk, de mivel az ágyon üldögélve beszélgettünk, nem mozogtunk, én konkrétan nagyon fáztam egy idő után. Nem szívesen élnék így, csak ha muszáj.
16/22 A kérdező kommentje:
Neki muszáj?
2020. dec. 23. 20:53
17/22 anonim válasza:
16-os. Neki sem muszáj, de ezt szokták meg, a szülei nem engedik feljebb tekerni. Be vannak öltözve rendesen, pedig nem szegények, de valahogy a fűtés náluk sosem a melegről szólt.
18/22 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy a hideg északi állapokban nem divat melegre füteni a lakásokat, ugyanis minél melegebb van benn, annál könnyebben megbetegszenek, ha kimennek, a 18-20 fok fölötti lakáshömérséklet mellett meg jóformán soha.
19/22 Zoro86 válasza:
Nálunk van vagy 30 fok itt bent, szóval nem tudom, de izzadok mint állat.
20/22 anonim válasza:
Nálunk is 20 fok körül van. Én örülnék, ha 21-21,5 körül lenne, de általában 20 körül van. Nekem ez így jó, max. felhúzok egy pulcsit. De például van több rokonom is, főleg az idősebbek, ahol van 26-27 fok. Nekem az például elviselhetetlen lenne, de nekik meg az lenne elviselhetetlen, ha csak 20 fok lenne. Szóval ez emberfüggő, meg hogy ki mihez szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!