Azt lehet tudni, hogy a klíma kültéri egysége mikor olvasztja a lejegesedést?
Gree comfort X
3.5KW
Kb óránként megáll a kültéri egység olyan 5-8 percre, olyankor olvasztási ciklus van. Nem kell tőle megijedni hogy nem működik a gép.
Amúgy jó választás volt ez a készülék. Rengeteget szerelünk fel belőle. 🙂
Bent abból veszed észre, hogy hirtelen leáll a fűtés, nem fúj ki levegőt, a legfelső állásba megy a légterelő, gázáramlás hangot és egyre erősödő kompresszorhangot hallasz, illetve a műanyag burkolat és a hőcserélő lammelláinak halk pattogását hallod a hőtágulás miatt. Szerintem ha egy kültéri egység óramű pontossággal óránként áll meg olvasztani, akkor elég buta a vezérlése. Kezdetben még így csinálták, óránkét olvasztott ha kell, ha nem, mára viszont érzékelők szabályozzák, kell-e és meddig olvasztani. A legtöbb olvasztás 0 fok alatt és párás időben van. Száraz időben a negatív hőmérséklet ellenére, lehet, nem is áll le olvasztani, mert nincs mit.
#3 - Van tapasztalatom Comfort X-el, nekem nem jött be. Most egy Gree által gyártott (de nem Gree márkanéven forgalmazott) klímát használok, a távirányítója pl. ugyanolyan, mint ami a Comfort X-hez jár. Ezzel jobban meg vagyok elégedve, de ugyanúgy látszanak butagságok, amin a Gree nem tud/akar tullépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!