Mennyibe kerül most egy köbméter víz ?
Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 19:39
2/15 anonim válasza:
kattints rá a lakóhelyednek megfelelő vízművek oldalára.
Amúgy csatornadíjjal együtt számold... Kb. egy ezres. De függ a helytől is!
3/15 anonim válasza:
4/15 A kérdező kommentje:
Jászságból írok. Csak úgy sacc/ kb.kérdem.
2020. okt. 3. 22:19
6/15 A kérdező kommentje:
Megértem egy kérdőjellel is és tudtommal ez egy olyan oldal, ahol kérdéseket lehet feltenni, nem feltétlen "kell ez az adat. "
2020. okt. 4. 10:31
7/15 anonim válasza:
Leírtam, hogy miért nem mindegy... Csak pusztán a víz árára van szükséged (bármilyen okból kifolyólag), vagy pedig arra vagy kíváncsi, hogy a fogyasztásod után mennyit kell fizetni. Nem mindegy!!!!
Ugyanis vezetékes víz esetén mindig kell csatornadíjat is fizetni, ami valamivel több, mint a víz ára. Tehát víz+csatorna kb. ezer forint/m3. Ebből a víz mondjuk 450, a csatorna meg 550.
8/15 anonim válasza:
Sztem ,mindenhol 1forma. Zirka 300 FT!!!T
9/15 anonim válasza:
10/15 gustty válasza:
9 es! Nem tudod, mert nem jól számoltál. Van a vízdíj,van a csatornadíj, van a víz rendelkezésre álló díj(havi 1x),van a csatorna rendelkezésre álló díja, van az óra díja(havi 1x), és végül a vízterhelési díj. Ebből áll a havi vízdíj, itt középföldén.(BÁCSVÍZ)Ez mind változik attól függően, mennyi ember használja az adott vezetékszakaszban lévő vizet. Az enyém 580,-Ft/m3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!