Szemétszállítás lemondása, úgy, hogy eladtuk már rég az ingatlant, közben édesapám is meghalt?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Eladtuk a házunkat év elején. A szemétszállítás lemondása nem lett intézve. Időközben apu is sajnos meghalt akinek a nevén volt a ház mielőtt eladtuk volna. Küldték a csekket. Természetesen befizetettem.
Lemondani én letudom a halotti anyakönyvi kivonattal? Az új tulajdonossal remélem nem kell beszélni, mert nem is vagyunk jóban és azt se tudom jelenleg hol van.
2020. aug. 15. 18:56
11/12 anonim válasza:
Ja meg persze a postás se vigye a kérdező után a csekket.
12/12 anonim válasza:
Elvileg az új tulajnak is 15 napon belül kell bejelentenie a változást, mert bírság éri, mint a régit...
Az eladás után kapott csekkeket ne fizessed be, mert már nem rátok vonatkozik, hanem az új tulajra.
Nem hiszem, hogy 2x számláznák ki egy címre két tulajnak, etikátlan.
Valami kis késedelmi bünti lesz talán, azt annyi, de ezt is szolgáltatóra válogatja ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!