Mennyibe kerül a gáz visszakötése?
Lakásvásárlás előtt állunk, találtunk egy minden szempontból megfelelő panellakást, de egy hiba van benne: 15 éve kikötötték a gázt.
Mennyibe kerül ennyi idő után a gáz visszakapcsolása?
Nekem Tigáznál volt most gáz visszakötésem, az idióta volt tulaj miatt.
A gáz nyomáspróbázás lesz nemegyszerű, olyan szakit kell keresni, aki egy füst alatt lerendez mindent.
Az volt nekem 80 rongy, kiszállások, stb, az egész kb 130 ezer volt.
1# de jobb lenne, ha felvették volna a telefont.
Sajnos ilyen kérdésekkel elzavarnak negyed 6 után, amikor kiírtam a kérdést.
2# és a gázszerelőt te választottad ki vagy a szolgáltató küldte és csak fizettél?
3# panellakás volt? Mit tartalmazott ez az összeg, mi került 200 ezer forintba rajta?
nekem kellett keresnem gázszerelőt, nem volt egyszerű.
Jött nyomáspróbázni az összes gázkészüléket.
Más gázszerelő olyanokat mondott, hogy még mérnököt, meg épületgépészt, stb-t is kell keresnem...
Mintha még az élettől is el akarta volna venni a kedvem.
Szerencsére ez az egy adott egy olyan tanusítványt, ami elég volt a tigáznak.
Aki hasonló problémával küzd és megtalálja a kérdést:
Felhívtuk a szolgáltatót, ők körülbelül 100 ezer forintot mondtak.
Megjegyzem, az ingatlan amiről beszélünk egy 6. emeleti panellakás, 15 éve van kikötve a gáz, nincs külön gázóra, központi fűtés, stb, a fűtés távhővel van megoldva, a konyha pedig elektromos tűzhellyel.
Tehát 2020. év elején nagyjából 100 ezer forint ilyen feltételek mellett a gáz visszakötése. Gázóra esetén vagy kertes ház esetén jóval drágább lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!