Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Szeptember eleje óta van...

Szeptember eleje óta van villanybojlerünk,120 l-es.2 hónapja pedig eszméletlen magas a villanyszámla,312 kWh. Ezt mi okozhatja? Szeptemberben és októberben nem volt ilyen magas a villanyszámla.

Figyelt kérdés
Átfolyós hévíz vízmelegítőről villanyra kellett váltanunk, én nem örültem neki, de nem volt szabályos a kéménybe való csatlakozása. Szeptember-októberi villanyszámla nem volt sokkal magasabb, de november -decemberben hihetetlen magas, 12.000 Ft-os villanyszámlát kaptunk. Átlagos család, 2 felnőtt 1 kisbaba, takarékoskodunk a vízzel, villannyal, a fűtés konvektoros. 1 infrapanel van a fürdőben, de csak fürdés előtt kapcsoljuk be 1-2 percre. Lehet talán a hűtő okozza, hogy régi és sokat fogyaszt? Vagy célszerű lenne a bojlerre időkapcsolót köttetni? Külön áramkör viszi a bojlert a villanyórához, nincs közbeiktatva kacsoló sehol.

2019. dec. 16. 10:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekünk is 80 literes a bojler ,és 5 -6 ezer a villany havonta mindennel. 3 fős család.
2019. dec. 17. 18:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Éppen ezért nem értem, mi az oka ennek.
2019. dec. 18. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!