Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Padlófűtésről mindent?

Padlófűtésről mindent?

Figyelt kérdés

Találtam egy jó kiadó garzont, viszont az egész lakásban padlófűtés van. Azt szeretném kérdezni, hogy ennek a fűtési energiája mennyire hatékony?

Sosem laktam még padlófűtéses lakásban és ismerősöm sincs.

A rezsi ugyanannyira jön ki, mint egy cirkófűtéses lakásban?

Nagyjából 21-22 fok volna nekem az ideális.

A tulaj szerint nagyon jó, persze mindenki a saját lovát dicséri.

Valaki élt már ilyen helyen?

Olvastam ilyet, hogy van akinek a keringésére rosszul hat, nagyon sok port ver fel, lassan melegszik az egész lakás. Radiátor opció nincs, csak egyedül ez.

Ha ki van hűlve a lakás akkor mennyire gyorsan érezhető a hőleadása?

2019. dec. 10. 17:22
 1/7 A kérdező kommentje:
írjatok már, lusta banda!!!!!!!!!!
2019. dec. 10. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk padlófűtés van, imádom. Nem veri fel a port, ez hülyeség. Mondjuk nálunk nincs is nagy por, szóval nagyon nincs is mit felverjen. Hatékonyabban fűt, mint a sima radiátor. Plusz melegebbnek is érződik. Gyorsan érezhető, hogy melegszik a lakás, de ugye nincs mihez hozzábújni, ha nagyon fázol.
2019. dec. 10. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a rezsi, olcsóbbra jön ki, mint a sima radiátoros fűtés.
2019. dec. 10. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előzőhöz.
2019. dec. 10. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:
44%

A cigány is a saját lovát dicséri . A padló fűtés csak komfort meleget ad.Ne hogy már 36 fokos víz olyan gyorsan felmelegitsen egy kihült lakást . Már jártam pár padlófütéses lakásban,de a radiátor sehonnan sem hiányzott .

Ez is olyan,mint a hő szivattyus fűtés .

2019. dec. 11. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző! Nem tudom, hány fokos a víz, lehet, hogy 36, de ha mondjuk lenne a lakásban összesen legyen mondjuk 6*2nm radiátor, az összesen 12 nm, amin leadja a hőt, ami ugye egyből felfelé száll. Itt meg az egész lakás alja fűtve van, tehát 83 nm-en adja le a hőt. Egyből a felette lévő légréteget melegítve, nem pedig az ablakot fűtjük kb. Szóval gondold kicsit végig!
2019. dec. 12. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, és nálunk nincs egy db radiátor sem!
2019. dec. 12. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!