Vegyes tüzelésű kazámt hogyan kell használni? (bővebben lent)
Télen-nyáron utálom a meleget, én betakarózva szeretek aludni az egészséges huszonpár fokban. Gyerekkoromban is ilyen kazánunk volt, de apukám mindig rakott rá egy keveset, ezáltal egy egészséges egyenletes hófok volt, még reggel is.
Ezzel szemben a férjem begyújtáskor agyig rakja (mert hogy nem fog mindig lemászkálni), felmegy a víz 70-80fokra, a házban nem lehet megmaradni, olyan meleg van, összes ablak ki, kereszthuzat. A gyors meleg hátránya az összeveszés, valamint az, hogy hajnal 1fele már teljesen hidegek a radiátorok és hideg a ház.
Kérdésem, mi a jó taktika?
(nő irta ki a kérdést, ezt vegyétek figyelembe. Tavaly szénnel is tüzeltünk, de akkor még elviselhetetlenebb a meleg. Az emeleten van olyan tágulási vizes tartályunk (nem tudom a nevét).
Köszönöm a tippeket.
Megkérdeztem a férjem erről a valamiről, azt mondta, hogy nincs a mi kazánunkban kialakítva neki hely..
(most új kazánt pont nem akarok emiatt venni)
Van gáz kazánunk is, már lett szólva a szerelőnek, hogy tegye rendbe, s megnézünk azzal egy hónapot, mennyi megy el fűtésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!