Átlagosan kb. mennyibe kerül egy liter víz a csapból?
Figyelt kérdés
Lehet, túl egyszerű a kérdés és én vagyok primitív, de megírná valaki? Tudom, köbméterben számolnak liter helyett, de nekem liter kellene.2019. okt. 15. 13:56
2/7 anonim válasza:
50 fillèr, fiatalabbaknak fèl forint. Sacc/kb.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is ennyit számoltam, csak kicsit fura volt, azért kérdeztem. Az első válaszoló, a google mániás ezzel nem segített. Rossz a feltételezés, hogy azért kérdez valaki, mert nem tudja, hol kell utánanézni.
2019. okt. 15. 20:00
4/7 anonim válasza:
Bocs! Nem tehetek róla, ha nem megy a néma értő olvasás.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem megy. A kérdésre egy számadat lett volna a válasz, nem egy link. Linket én is tudok. Nincs gond, ha nem tudod kiszámolni, csak akkor nem tudom, miket írsz olyat, ami nem a válasz a kérdésre. Unalmas már, hogy egyesek azt feltételezik, nem ismeri a kérdező a google-t. Csak a kioktatást látom ezekben a válaszokban.
2019. okt. 15. 23:06
6/7 anonim válasza:
De ha ismered a google-t, akkor miért kérdezed itt?
7/7 anonim válasza:
Átlagosan hol?
Ha tudnád az olvasott szöveget értelmezni rájöhetnél, hogy területileg változik a víz ára (bocs, osztani is tudni kell) és az elfogyasztott vízmennyiség árához hozzájön még az alapdíj is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!