Milyen elektromos fűtőeszközt ajánlotok 17m²-re egész télre?
Kényelmi szempontból ez a legideálisabb. Albérlet, úgy hordozható kellene és olyan,ami termosztátos, nem zabál annyit. Max 30-40e Ft/hó körül. Úgy 50e Ft-ot tudnék rá szánni.
Úgy volt,hogy apukám ad egyet, de nem lehet rá számítani és nyakunkon a tél. (Előző kérdésemben megvitatták a klímát is, de nem költenék annyit, főleg nem albérletbe.)
Nincs is jobb, mint egy 17m² es szobaban bedurrantani fával, álomba ájulni 35-40fokos helységben, aztán felkelni... Ha felkelsz még valaha... Reggel a 15 fokos hideg kihült szobában...
Evekig csináltam ezt...
+1 a norvég fűtőpanel mellett, de ekkora helyre egy olajradiátor is tökéletes.
Amúgy a ventillátor folyamatosan keveri a port a helységben, egészség szempontjából nem jó... Egy 1500 wattos olajradiátor meg egy 1500wattos ventillátoros pont ugyan annyit fogyasztanak...
Ha szarok a nyílászárók, akkor a gatyád is rámegy.
Olcsó az albérlet, mert kicsi. Ezért most 40e villanyszámla belefér. Nagyon hidegben 50-60e is, nem számít. Tudom, ez is pazarlás, de ez van egyenlőre, és kényelmes legalább.
A nyílászárok jók, a falban vagyok bizonytalan. Szigetelve van, de úgy a vastagság is szamit.
Hát meglátjuk, ha nagyon rossz lesz a helyzet, akkor kályhára váltok, fát veszek.
De most az olajradiátor mellett döntöttem. Köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!