Az hogy lehet hogy 2 fős háztartásba havi 7000ft a víz számla?
Napi két (reggeli-esti) fürdéssel két embernél ki lehet hozni, ha még folyó vízben is mosogatsz, folyó vízben mosol fogat, esetleg locsolsz is, adott esetben kocsit mosol...
Nekem kéthavonta ennyi a számlám, de csak a hét kevesebb mint a felet töltöm abban a lakásban, tehát ugyanott vagyunk. Ez ennyi, drága a víz.
Nálam egy fős háztartásban 4000-4500 2 hónapra, most talán több lesz, mert reggel-este zuhanyzok, hogy meleg volt. De ez csak a hidegvíz. Ha hozzáveszem a melegvíz (nem tudom pontosan mennyi) de +2000 ft-tal számolva, közelít a tiedhez.
Najó, neked talán egy picit magas, de ahogy írták is, nem tudjuk a körülményeket.
Nekem ez 2 heti 3 mosással, medencés mosogatással, nem folyóvizes fogmosással, WC STOP gomb nyomogatással jön össze.
Nem érzem kiugróan magas értéknek.
Csaj + sarokkád.
Haveromnak a fürdőszoba felújításkor sarokkádja lett, meg odaköltözött a csaja. Na egyből felugrott 9-10-re havonta.
Szerelő átnézte az órát, meg, hogy nincs-e csőtörés, de nem.
A tiszta punci ennyibe kerül.
Ez most sok vagy keves?
Es foleg hol?
Mert amennyit fizetek panelban, falun fele annyiert meg a vetemenyt is locsoltam napiszinten es hetente kocsit mostam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!