Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyi ideig tart amíg visszak...

Mennyi ideig tart amíg visszakötik a gázt?

Figyelt kérdés

Nem vettük észre, hogy nem fizettük be a számlákat (ezt ne firtassuk, hogy hogy nem vettük észre, ez történt és kész)

Most jöttek ki, hogy elvigyék a gázórát, és itt helyben nem tudtuk kifizetni a tartozást, mindenképpen be kell menni és újra visszaköttetni.

Mennyi ideig tart amíg kijönnek? És mennyibe szokott kerülni?

2019. aug. 14. 16:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
rá lehet keresni meddig vannak nyitva az eon fiókok és be lehet menni megkérdezni. Nem nehéz, én is bementem.
2019. aug. 14. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:
21%
Mondom én, hogy taps.
2019. aug. 14. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Ezt a b....szogatást,amit kapsz! Nincs elég bajod!

Jogszabály van rá,hogy a villanyt,és a gázt is 2x24 óra alatt vissza kell kötni,mihelyst hitelt érdemlően van igazolva a tartozás kiegyenlítése!

Én még ott tartok,hogy 22 a visszakapcsolás,---de ez erősen szolgáltató függő.

2019. aug. 14. 22:14
 14/14 Garott ***** válasza:

Tehát a rendes válasz:

A tatozás miatti visszakapcsolás amennyiben a kikapolás óta nem telt el 6 hónap, és a tartozás rendezésre került a fenti feltételek teljesülése és a bejelntés után 48 órán belül meg kell történnie. Ez garantált szolgáltatás, ha nem teljesül akkor kötbért kell fizetnie a szolgáltatónak. A költség amennyiben egy sima visszanyitásról van szó olyan 20-50 e ft (az elosztótól függ ő határozza meg az árat).

2019. aug. 22. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!