Kinek, milyen füstölő vált be legjobban?
Nekem az ópiumos nagyon bejön, vettem illóolajban is, de a kanabisz és a vanília illatú is nagyon tetszik. Azt hiszem, indiai.
Életem legrosszabb füstölőjét ajándékba kaptam, cherys volt, engem egy beposhadt betétre emlékeztetett, kidobtam az egész csomagot.
Köszi a válaszokat. Az illatok amiket felsoroltatok, valóban a legkedveltebbek. Ezeket szeretik legtöbben.
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de mi a helyzet a füsttel? A füst, és egyáltalán ezek az intenzív illatok nem ártalmasak?
Sajnos a nevét nem tudom, mert nem is volt ráírva, de fekete-szürke csomagolású, csillagjegyek ábrái vannak rajta. Engem vattacukorra emlékeztet az illata, és nem olyan száraz, mint a többi, hanem nedves tapintású, hajlékony, és sokáig ég. Nem is kell egész szálat elégetni alkalmanként, így sokáig elég.
Azt hallottam, hogy a füstje sokkal károsabb, mint a dohányfüst, de manapság már így is sok mérget szívunk be - miért ne lehetne jó illata?!
előző vagyok még.
nem ártalmasak de közelről nem szabad"beszívni" mert úgy káros hatásai lehetnek...
-Nekem a szomszéd füstölője jött be leginkább
-Főleg disznóvágás után
-Faszenes a legjobb illat, föstöltházikolbász ümmmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!