Ikea konyhabútorba szabadon álló mosógép? Hogyan?
Sziasztok!
Konyhabútor vásárlás előtt állunk, ikeában szeretnénk ezt megtenni. A probléma az, hogy mivel kicsi a lakás, csak a konyhában van hely a mosógépnek (most is ott van). Ez egy nem beépíthetős, hanem egy szabadonálló mosógép. Elég drága volt és nagyon szeretjük, így nem akarjuk eladni és venni egy beépíthetőset. Hogyan tudnánk beépíteni a konyhabútorba úgy, hogy ajtó legyen előtte. Mosógép méretei: szélesség: 60cm, mélység: 45cm, magasság 85 cm. A magasságra és mélységre.
Kicsit jobban leírhatnád egy kommentben a részleteket. Pl. elöltöltős a mosógép vagy felültöltős? Különálló helyen lesz vagy lesz mellette további alsó konyhaszekrény? Mindenképpen kell-e ajtó az elejére?
Azért kérdezem, mert az alap munkalap szélessége 60 cm, ami nektek akár jó is lehet a 45 centis mosógéphez. Az IKEA rendelésre gyárt szélesebb, egyedi formájú munkalapot is (nekem pl. 87 cm széles lesz tőlük), csak ez 6-8 hét, amíg készen lesz, úgy be vannak táblázva.
A 85 cm magasság is elsőre OK, mert a pult magasság 90-92 cm szokott lenni. Úgyhogy elspre egy mosogatószekrény jónak is tűnhet. Csakhogy, a szekrényvázaknak van egy alsó lapjuk, ami kb. 8 cm magasan szokott kezdődni. Szóval, a mosógépet mégsem szekrénybe kellene tenni. Akkor viszont nehezebb ajtót varázsolni elé...
Egyébként érdemes lehet elmenni az IKEÁ-ba, tépni egy sorszámot és kérni egy ingyenes konyhatervezést / szaktanácsadást.
"6-8 hét, amíg készen lesz, úgy be vannak táblázva"
Melyik áruházukban?
Ha egyedileg kell tervezni sincs gond vele, kicsit több idő és pénz, de megcsinálják.
Én nem vagyok benne biztos, hogy egy hagyományos mélységű bútorba befér sajnos. Ha igen, akkor nagyon csisszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!