Mitől "sárgulhat" be az akril kád?
Figyelt kérdés
Két hete vettük, nagyon jó volt. Mostanában vagy legalábbis már lehet bemesélem magamnak, hogy "sárgult", vagy legalábbis szeritnem nem olyan fehér mint volt. Froschal tisztítottam, illetve speciális akril kád tisztítóval. Semmi mást nem használtam. Lehetséges ez? Ha igen, mit tudok vele tenni?2010. júl. 9. 21:13
1/3 anonim válasza:
Minden műanyagnak változik a szerkezete nem olyan stabilak mint a természetes anyagok.Ki tudja mikor csinálták.
2/3 anonim válasza:
Az enyém hófehér. Próbáld meg a Domestos Zero vízkővel megtisztítani, én kádat, wc-t, mosdót is ezzel tisztítom, és gyönyörűek. Nekem a Frosch nem jött be semmilyen formában.
3/3 anonim válasza:
Az idő (az UV) megeszi őket. Az olcsóbbakat hamarabb, mint a drágábbakat. Vegyél hidegfehér izzókat (fénycsöveket) a fürdőbe! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!