Baldachinos ágyat szeretne a lányom,17éves. Hogyan álljak neki?
eredetileg olyan helyen alkalmazták, ahol sok volt a maláriaszúnyog. értelemszerűen, hogy alvás közben ne csípje meg az embert.
de szerintem iszonyat ízléstelen, és így, hogy komoly funkciója sincs, így értelmetlen is.
ennél sokkal jobb és szebb dekorációkat ki tudok találni egy hálószobába.
Én nemrég csináltam baldachint az ágy fölé :) Én nem hullahopp karikával oldottam meg, hanem a praktikerben vettem plafonra rögzíthető függönysínt, az íves fajtát, és két íveset felrögzítettem, a plafonra, és abba rendesen csipesszel húztam bele a függönyt. Én azért csináltam ezt, mert ha a csipeszről "letépődik" a függöny, akkor semmi gond, fel kell állni az ágyra, és visszacsiptetni, ellenben a hullahopkarikás módszer nálunk nem egyszer leszakadt :D
Amire figyeljetek, hogy mindenképpen középen legyen, mert különben nagyon csúnya lesz. Mi úgy csináltuk, hogy az ágy közepére raktunk egy darab ragasztószalagot, és egy hosszú cérnadarabra rákötöttünk súlyt(nálunk a kutya gumikarikája volt az áldozat) és addig játszottunk a plafonon, míg nem tudtuk, hol a közép. Amikor megvan, csak köré kellett szerelni a két félívet. :) Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!