Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Baldachinos ágyat szeretne a...

Baldachinos ágyat szeretne a lányom,17éves. Hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés
Franciaágya van, erre szeretnénk baldachin tartót szerezni illetve függönyt. Hol keressem? Mennyibe kerül? Mit kell figyelembe venni baldachinos ágy készítésénél? KÖSZÖNÖM AZ ÉRTELMES VÁLASZOKAT!!!!!!!!!!!
2010. júl. 8. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A Jyskben lehet (vagyis régebben lehetett) kapni. Találtam is linket: [link]
2010. júl. 8. 20:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, most nézem, hogy ez méretben nem biztos, hogy jó lesz. De biztos lehet nagyobban is kapni...
2010. júl. 8. 20:02
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi vmi ilyesmire gondoltam :)
2010. júl. 8. 20:03
 4/11 anonim válasza:
de ha te szeretnél csinálni, akkor kell egy kampó, egy hullahopp harika, vagy egy vastagabb drót felülre, és az anyag hozzá:)
2010. júl. 8. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek házilag megoldhatók, kicsit drágábbak, de szebbek is.

2010. júl. 8. 20:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, a legkönnyebben megoldható, az az utolsó előtti. Kell hozzá két db karnis, meg anyag. Azt lehet a legjobban variálni is: mennyire legyenek távol a karnisok egymástól, mennyire nyúljanak be az ágy fölött (karnismérettől függ) stb. Az anyagot csak körbe kell szegni, aztán a karnisra ráhúzhatóvá kell tenni. Ez is csak egy-egy varrás. Apa is örül, mert 4 lukkal megússza.
2010. júl. 8. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is tökre bejönnek ezek.Nagyon köszi a linkeket!!!Szerintem én is nekiállok egy hasonlónak.
2010. júl. 8. 21:14
 8/11 d,jpt L ***** válasza:
23%
és ez mire is jó tulajdonképpen?
2010. júl. 8. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:
19%

eredetileg olyan helyen alkalmazták, ahol sok volt a maláriaszúnyog. értelemszerűen, hogy alvás közben ne csípje meg az embert.

de szerintem iszonyat ízléstelen, és így, hogy komoly funkciója sincs, így értelmetlen is.

ennél sokkal jobb és szebb dekorációkat ki tudok találni egy hálószobába.

2010. júl. 9. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nemrég csináltam baldachint az ágy fölé :) Én nem hullahopp karikával oldottam meg, hanem a praktikerben vettem plafonra rögzíthető függönysínt, az íves fajtát, és két íveset felrögzítettem, a plafonra, és abba rendesen csipesszel húztam bele a függönyt. Én azért csináltam ezt, mert ha a csipeszről "letépődik" a függöny, akkor semmi gond, fel kell állni az ágyra, és visszacsiptetni, ellenben a hullahopkarikás módszer nálunk nem egyszer leszakadt :D

Amire figyeljetek, hogy mindenképpen középen legyen, mert különben nagyon csúnya lesz. Mi úgy csináltuk, hogy az ágy közepére raktunk egy darab ragasztószalagot, és egy hosszú cérnadarabra rákötöttünk súlyt(nálunk a kutya gumikarikája volt az áldozat) és addig játszottunk a plafonon, míg nem tudtuk, hol a közép. Amikor megvan, csak köré kellett szerelni a két félívet. :) Remélem segítettem :)

2010. júl. 11. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!