Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mire használnál egy plafon...

Mire használnál egy plafon mellett végigfutó csövet?

Figyelt kérdés
Vízszintesen halad a plafonnál, végig az egész szobában.
2019. jún. 7. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Esetleg gipszkartonba süllyesztett rejtett világítás,ha ez nagyon zavarna téged.

Vagy a csövet átfested olyan színűre mint a mögé rakott tapéta színe. Elég kb 30cm-es hosszúság és bordűrös hatást kelt.

Ez lenne a fűtésre szolgáló cső?

2019. jún. 7. 17:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen. 5 cm vastag kb.

Most azon gondolkodom hogy valamit lelógatnék róla, de még nem jutott olyan dolog eszembe, ami tetszene.

Kép is eszembe jutott, mert azt is szeretnék, a fal meg betonból van, így nehéz felrakni. Csak én több képet szeretnék, úgy ami most divatos. De szerintem fentről logatva nem lenne jó.

2019. jún. 7. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a vetítővászon volt fellógatva egy ilyen csőre, azon szoktunk filmet/sorozatot nézni. :)
2019. jún. 7. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Makramé kaspótartók? Mostanában visszajöttek a lakberendezés világába a makramé cuccok. [link]
2019. jún. 9. 01:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Átgondolandó! A fűtéscső tönkreteszi azt az anyagot amit ráteszel.Csak olyanba lehet gondolkozni amit nem esz szét a melegvíz áramlása.Nem mindegy milyen bútor,milyen elrendezés van nálad.

Esetleg polcot rakni a fűtéscső alá ami még betakarna és a polcra lehet tárgyakat helyezni.A polc aljára lehet (papírból készen is kapható) díszeket ragasztani.

2019. jún. 10. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is olyan virágocskákban gondolkoznék, amit az egyik válaszoló küldött. Esetleg ugyanez üveg kivitelben. Lehet kapni ilyen fellógatható vázát is.

Esetleg valamilyen fényfüzérrel is körbecsavarnám. Most divatosak a színes gömbök. Lehet körbetekerném vele. Nem kell rejtett led világítás legalább a hangulatfényhez. :D Szobához illő színekkel tök jól mutat, a hálóban nekem is van, csak nem csöveken. Bohókás.

2019. jún. 19. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!