Mire használnál egy plafon mellett végigfutó csövet?
Esetleg gipszkartonba süllyesztett rejtett világítás,ha ez nagyon zavarna téged.
Vagy a csövet átfested olyan színűre mint a mögé rakott tapéta színe. Elég kb 30cm-es hosszúság és bordűrös hatást kelt.
Ez lenne a fűtésre szolgáló cső?
Igen. 5 cm vastag kb.
Most azon gondolkodom hogy valamit lelógatnék róla, de még nem jutott olyan dolog eszembe, ami tetszene.
Kép is eszembe jutott, mert azt is szeretnék, a fal meg betonból van, így nehéz felrakni. Csak én több képet szeretnék, úgy ami most divatos. De szerintem fentről logatva nem lenne jó.
Átgondolandó! A fűtéscső tönkreteszi azt az anyagot amit ráteszel.Csak olyanba lehet gondolkozni amit nem esz szét a melegvíz áramlása.Nem mindegy milyen bútor,milyen elrendezés van nálad.
Esetleg polcot rakni a fűtéscső alá ami még betakarna és a polcra lehet tárgyakat helyezni.A polc aljára lehet (papírból készen is kapható) díszeket ragasztani.
Én is olyan virágocskákban gondolkoznék, amit az egyik válaszoló küldött. Esetleg ugyanez üveg kivitelben. Lehet kapni ilyen fellógatható vázát is.
Esetleg valamilyen fényfüzérrel is körbecsavarnám. Most divatosak a színes gömbök. Lehet körbetekerném vele. Nem kell rejtett led világítás legalább a hangulatfényhez. :D Szobához illő színekkel tök jól mutat, a hálóban nekem is van, csak nem csöveken. Bohókás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!