Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Energetikai tisztítást hogyan...

Energetikai tisztítást hogyan tudnék csinálni? Használt lakásba költözünk pár nap múlva, nem tudjuk ki lakott ott előtte.

Figyelt kérdés

Korábban olvastam valahol hogy x db valamilyen színű gyertya meg füstölő kell hozzá, de nem emlékszem.

HOL találhatnék ehhez ötletet???

2008. nov. 11. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam valahol, hogy sóval kell felhinteni a padlót, valameddig rajtahagyni, aztán összesöpörni, bár szerintem ezek csak afféle babonák. A legbiztosabb módszer egy alapos takarítás, meg frissítő falfestés, és tutira nyoma sem lesz az előttetek lakónak.
2008. nov. 11. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:
34%

Bwáháháháháháá. Jaj, de aranyos vagy. Kösz a lefekvés előtti jó nevetést. Szerintem a gyertyákat a függönyök és a tapéta mellé jó közel kell rakni, úgy az egész rossz energetika megsemmisül a házban és gond egy szál sem. Szerintem a szellemek sem élnek szívesen egy ilyen kezelésen átesett házban, szóval attól sem kell félned, nem vagyok biztos a trollokban mondjuk, azok lehet odaköltöznek.. Igen, azt hiszem. Azt nem tudom, hogy a varázsrendőrség mennyire nézi jó szemmel az energetikai tisztítási folyamatokat, lehet hogy hároméletfogytiglani varázskalitkát kapsz érte, ha mondjuk a szomszéd rezidencia energetikáját is megbabrálod. Hát nem tudom, mielőtt ágybabújok megnézem a varázsgömböm és átsugárzom neked a gondolataimat, lehet hogy belekukkantok pár madárbélbe is érted, ha szeretnéd.

Na jó éjt.

2008. nov. 12. 00:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Irigyellek, hogy így ráérsz...(reagálni teljesen feleslegesen...)
2008. nov. 12. 08:31
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Vannak olyan oldalak, ahol lehet feng shui szakértőtől kérdezni, a tértisztítással kapcsolatban. Hirtelen ezt találtam Neked:

[link]

(Én sem értem, miért ír olyan, aki nem hisz ilyesmiben, biztos nagyon ráér.)

2008. nov. 12. 09:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak : köszönöm! PONT ezt kerestem!!! :)
2008. nov. 12. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Most lehet nyugodtan lepontozni mert léírom a véleményemet!

Az már önmagában is nagy baj, hogy nem tudod kitől vetted a lakást!!!

Én ilyen esetben legelőször a WC-t és a fürdőt sósavval fertőtlenítem, a többi helyiségnél hypot használok ha van rá lehetőségem/módom akkor kifestem a lakást. Ez többet ér mint a gyertyák és a többi "varázslat"!

2008. nov. 16. 18:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Hogy milyen ember volt, azt nem tudom, bármily meglepő, nem állt szándékomban közelről megismerkedni vele..

És a takarítás természetesen a legelső számomra is, én EZEN TÚL kérdeztem a tértisztítást és nem E HELYETT.

De köszi azért...

2008. nov. 17. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!