Energetikai tisztítást hogyan tudnék csinálni? Használt lakásba költözünk pár nap múlva, nem tudjuk ki lakott ott előtte.
Korábban olvastam valahol hogy x db valamilyen színű gyertya meg füstölő kell hozzá, de nem emlékszem.
HOL találhatnék ehhez ötletet???
Bwáháháháháháá. Jaj, de aranyos vagy. Kösz a lefekvés előtti jó nevetést. Szerintem a gyertyákat a függönyök és a tapéta mellé jó közel kell rakni, úgy az egész rossz energetika megsemmisül a házban és gond egy szál sem. Szerintem a szellemek sem élnek szívesen egy ilyen kezelésen átesett házban, szóval attól sem kell félned, nem vagyok biztos a trollokban mondjuk, azok lehet odaköltöznek.. Igen, azt hiszem. Azt nem tudom, hogy a varázsrendőrség mennyire nézi jó szemmel az energetikai tisztítási folyamatokat, lehet hogy hároméletfogytiglani varázskalitkát kapsz érte, ha mondjuk a szomszéd rezidencia energetikáját is megbabrálod. Hát nem tudom, mielőtt ágybabújok megnézem a varázsgömböm és átsugárzom neked a gondolataimat, lehet hogy belekukkantok pár madárbélbe is érted, ha szeretnéd.
Na jó éjt.
Vannak olyan oldalak, ahol lehet feng shui szakértőtől kérdezni, a tértisztítással kapcsolatban. Hirtelen ezt találtam Neked:
(Én sem értem, miért ír olyan, aki nem hisz ilyesmiben, biztos nagyon ráér.)
Most lehet nyugodtan lepontozni mert léírom a véleményemet!
Az már önmagában is nagy baj, hogy nem tudod kitől vetted a lakást!!!
Én ilyen esetben legelőször a WC-t és a fürdőt sósavval fertőtlenítem, a többi helyiségnél hypot használok ha van rá lehetőségem/módom akkor kifestem a lakást. Ez többet ér mint a gyertyák és a többi "varázslat"!
Hogy milyen ember volt, azt nem tudom, bármily meglepő, nem állt szándékomban közelről megismerkedni vele..
És a takarítás természetesen a legelső számomra is, én EZEN TÚL kérdeztem a tértisztítást és nem E HELYETT.
De köszi azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!