Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek ez így jó elrendez...

Szerintetek ez így jó elrendezési mód lenne? (rajz) Dekorációnak mi?

Figyelt kérdés

a szobámba két oldalról is ajtó van,tehát kéne valami elválasztó fal.

én így képzeltem el:

[link]

(mindenhez oda írtam,hogy mi micsoda,hova tenném,az ágy nem feltétlen francia,hanem,hogy 2 ember normálisan elférjen rajta)

a bútoraim ilyen színűek:

[link]

ehhez milyen színű fal menne?(SZÍNESET mondjatok lécci és ne fehéret,barnát.most amúgy sárga,és az se lesz!)

dekorációnak gondoltam valami színes lapokra felragasztott képekre,és úgy feltéve a falra.(most televagyok poszterrel,de már nem szeretnék többet)valami színes függöny,párnák.parafatáblán mindenféle színes kacat.színes tárolódobozok.gyertyák.mit tehetnék még ami színesebbé,vidámabbá tehetné a szobám?csillárra valami lelógó díszt?

az ajtókban van üveg...elég nagy részen,azokra mit tehetnék,hogy mégse verődjön be annyira a fény?

olvastam már itt ilyesfajta kérdéseket,szóval kérlek ne linket küldjetetek!az ILYEN bútorhoz javasoljatok valami jó színeket.

15/lány

2010. júl. 7. 01:17
 1/10 anonim válasza:
minek akarsz oda elválasztó falat rakni? :/
2010. júl. 7. 01:47
 2/10 anonim válasza:
nekemis vannak ilyen szinű butorjaim, én falam zöldes-sárga, de gondolkoztam a mályván, vagy az ilye pirosaso se mégsem piros... :D
2010. júl. 7. 01:48
 3/10 A kérdező kommentje:
1-nek:mert a 2 ajtó miatt,van,hogy a szobámon keresztül kell átmenjenek szüleim.
2010. júl. 7. 02:03
 4/10 anonim válasza:

Szerintem a világos bútorokhoz egy sötétebb fal lenne jó.

[link]

[link]

[link]

Itt tudsz nézni sok színt. Szerintem a sötétebb lila, esetleg zöld, narancs, bordó árnyalatai jók lennének.

Ha kreatív vagy, az ajtóra festhetsz üvegfestékkel. A falakra vehetsz falmatricát. Nem olyan drágák. Függöny szerintem fehér legyen, a túl sok szín nem nézne ki jól a szobában. Szerintem keress ki 3-4 egymással harmonizáló színt, és azokkal rendezd be. A falra még tehetsz saját készítésű képeket. Mondjuk festesz egy nagy virágot. Elvágod 4 egyenlő részre, és keretbe rakod, és egymás mellé felrakod, réseket kihagyva a képek között.

[link]

Ilyenre gondoltam. Remélem tudtam ötletet adni. Sok sikert a szobához.

2010. júl. 7. 02:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Na végre egy normálisan feltett kérdés! Te legalább megmutattad a bútor színét. Én is valami mályva színt tudnék elképzelni, de mindenképpen valami sötétebb, intenzívebb színt, mivel világosak a bútorok. Jó ötlet lehet még a faltetoválás is esetleg.

Itt meg tudod nézni:

[link]

2010. júl. 7. 17:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért kell a szobádon átmenni a szüleidnek? Ha már falat akarsz húzni, érdemesebb úgy átépíteni a lakás belsejét, hogy ne átjáróház legyen a szobád. Persze ehhez látnunk kellene az egész alaprajzot, nem csak a te szobád. Lehet, hogy egyszerű módszerrel kiiktatható a második ajtó.
2010. júl. 11. 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:
A színre én egyértelműen kevernék egy sötétebb lilát valami egészen szürke vagy fekete díszítéssel, esetleg ezüsttel, hihetetlenül jól néz ki. És megy a világos bútorokhoz. Esetleg a piros, vagy a nagyon élénk (bambusz) zöld ami még szép ehhez a színhez. Az elrendezés nem rossz, de ha már elválasztó falaztok, akkor szerintem legalább fogjatok egy sínt, szereljétek a plafonra, és valami nádfonattal, vagy vastagabb függönnyel "válasszátok le" az alvóteret, hogy ha át is mennek, ne egyértelműen lehessen belátni, amikor pl. alszol vagy egyéb... :)
2010. júl. 11. 21:36
 8/10 A kérdező kommentje:

mert egyik ajtó a szüleim szobájába vezet,a másik a nappaliba.

és ha szüleimnek kell valami,akkor átmennek a szobámon keresztűl.

L alakú a házunk

2010. júl. 11. 23:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Az lenne a legjobb (neked), ha a te szobád lenne a nappali, a nappali pedig a tied. Ha nem nagy a méretbeli különbség, szerintem gondolkozzatok el, így nem lesz átjáró a szobád.:)
2010. júl. 12. 20:05
 10/10 A kérdező kommentje:
az sem jó,mert a nappaliba nyílik az előszoba.az előszobából pedig a WC és a konyha-ebédlő
2010. júl. 13. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!