Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szubjektív véleményetekre...

Szubjektív véleményetekre vagyok kíváncsi! Ha ti most építenétek új házat, vagy egy meglévő fürdőt újítanátok fel, kádat, zuhanytálcát, vagy ha elférne mind a kettőt rakatnátok-e bele?

Figyelt kérdés

2019. máj. 10. 13:38
1 2
 11/18 mindentudó99 ***** válasza:
62%

Mindkettőt raktam

A kádat szeretem. De eljöhet az idő mikor nem tudok belelépni. Ott lesz a zuhanyfülke.

2019. máj. 10. 14:58
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

Én nagyon szeretek kádban fürödni, de nyáron többször is tusolok naponta. Ezért az egyik fürdőszobában kád van, a másikban zuhanyzó. De a kádhoz is van felrakva ilyen a tusoláshoz: [link]

Nekünk bevált.

2019. máj. 10. 15:31
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Mindkettőt. Ha csak egy lehet, akkor kád. Kádban lehet zuhanyozni, meg kisgyereket is jó benne fürdetni, illetve nagyobb darabokat kézzel kimosni.
2019. máj. 10. 15:54
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Félsarokkádat. Abban lehet zuhanyozni is, kényelmesen fürdeni is. És bidét mindenképpen. Az mindennél fontosabb, mert sokkal praktikusabb amikor csak alulról kell megmosnia magát az embernek és nem kell a lábát is összevizeznie.
2019. máj. 10. 16:23
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Ha nincs hely mindkettőnek, akkor kád, abban zuhanyozni is lehet, zuhanyzóban viszont fürdeni nem. Szokás kérdése hogy ti mit szoktatok, hányan lakjátok. Van aki csak zuhanyzik.
2019. máj. 10. 17:12
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Én épp most újítok fel. Nekünk elfér mindkettő és mindkettőt rakattunk. Mi mind zuhanyzunk, kádat sose használunk fürdésre, de elég hasznos. Például ha vagyobb pokrócokat vagy ágytakarót mosok, akkor oda szoktam beletenni. Igazából ha elfér, miért ne?
2019. máj. 10. 22:00
 17/18 anonim ***** válasza:
38%

Ha nagy a hely és megengedhetitek magatoknak, akkor mindkettőt, ha nem, akkor kádat.

Én azért vagyok kádpárti, ami előttem leírtak: zuhanyparavánnal zuhanyzó, egyébként meg a relaxáláson kívül is sok mindenre jó.

És ami szintén elhangzott, a zuhanyzónál fontosabb a bidé.

2019. máj. 10. 22:03
 18/18 anonim ***** válasza:
23%
15 éve van kádas fürdőszobánk, azóta kb 10szer fürödtem kádba, utoljára 2 éve kb amikor beindultak a jóslófájásaim. Most a kisfiam minden nap fürdik benne de ha a gyerekek megnőnek, zuhanyra cseréljük.
2019. máj. 11. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!