Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol lehet ötleteket találni...

Hol lehet ötleteket találni tényleg pici nappalihoz?

Figyelt kérdés

Picike nappalink lesz, szeretnénk jól berendezni. Ha viszont rákeresek hogy "small living room", vagy hasonló, akkor kb ilyesmiket kapok: [link]

Nem is értem, ezek miért lennének kicsik.

Hogy tudnék olyanokat találni, amik valóban picik? Vagy hol? Eddig amiket próbáltam: google, youtube, pinterest.

2019. máj. 7. 10:14
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
ikea
2019. máj. 7. 10:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Nézegettem az oldalukat, de ott is olyanokat találtam, hogy "Apró otthon", és egy akkora nappali van mellékelve képnek, mint amekkora az egész házunk lesz. :DD
2019. máj. 7. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Miniházakat nézzél. Azokban valóban nagyon kicsi helyiségek vannak.

Az is számít, hogy milyen az egész ház elrendezése. Pl. van-e valahol tároló, előszobában, folyóson, külön helyiségben. Mert akkor nem kell telerakni szekrényekkel a nappalit, így csak kanapé, pár kisebb bútor kell, amivel sokkal kevésbé zsúfolt, mint nagyobb tároló szekrényekkel.

2019. máj. 7. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hány nm2? az alapján nézzél bútort meg kiegészítőket
2019. máj. 7. 11:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez tiszta, inkább stílus-tippek érdekelnének, hogy pl hogy mutat egy lábakon álló kanapé vs egy "földig érő", milyen színek mutatnak jól, hasonlókat. :)

A miniházas tippet köszi, utána fogok nézni.

Az alapján is kerestem, de vagy nem érdekli a google-t, vagy úgy értelmezi, hogy az egész lakás akkora. :D

2019. máj. 7. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt írd meg inkább, hogy mekkorák a méretei, meg hol van ajtó-ablak a falakon.

Ugyanis - ahogy a keresésnél is felfedezted -, a "kicsi" eléggé relatív fogalom. ha méreteket is mondasz, akkor sokkal többet lehet segíteni.

2019. máj. 7. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

pinteresten biztos találsz jó ötleteket

keresőbe meg inkább írd úgy, hogy tiny living room ideas, úgy felhoz tényleg kicsi nappalikat is

[link]

2019. máj. 7. 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Pinterest, tiny house:)
2019. máj. 7. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdés mi az a tényleg pici, milyen az elrendezés, alaprajz. Illetve milyen anyagi kerettel kell számolni. MErt lehet milliókért egyedi bútor meg lehet IKEA olcsó összerakós bútor is jó és élhető.
2019. máj. 9. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!