Hogy lehet, hogy ugyanaz a bútor egyik webáruházban kétszer annyiba kerül, mint a másikban?
A közelmúltban én is bútor után kutattam, és értem miről beszélsz.
Először is a bonami csak akkor mutatja meg az árakat, ha regisztrálsz, így az ár összehasonlító oldalakon nem látni a bonami árakat (ahogy én vettem észre)
De abszolút igazad van. Ez egy nagyon szépen felépített weblap, ahol nagyon vonzónak tűnnek ugyan azok a termékek.
Ahogy az üzletekben is van rossz kirakat, és jó, a bonami nagyon ügyes hírleveleket csinál, és vonzó weblapot.
Szinte az az érzésed, hogy a termék csak hasonló, és az övék jobb minőségű, vagy hogy a másik helyen egy olcsó másolatatot láttál.
És ez meglepően sok más bútorüzlettel így van, nem csak azzal az említettel.
Megnyugtatlak: A bonami a marketinget fizeted meg. nem mást.
(Egyébként pár hete kaptam tőlük levelet, és már nem fognak újabb készleteket rendelni, eladják ami van, és annyi, maradnak a lakberendezésnél, és apróságoknál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!