Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol lehet venni nehéz paplant?

Hol lehet venni nehéz paplant?

Figyelt kérdés

Régi típusú nehéz paplant használok ( tipikusan kétoldalán más más élénk színnel, gondolom ismeritek) mióta az eszemet tudom. A mostani már elég régi, ezért szeretném lecserélni lassan, de ezek a mostani fehér könnyű paplanok nem jönnek be. Próbáltam többször többfélét, de számomra nem az igazi, szeretem érezni a paplan súlyát.

Szóval lehet még a régihez hasonlót venni valahol?

2019. ápr. 24. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezek már a múlté.A könnyű selymes külsejű műszálas vattával töltöttek is a szemétre valók .Ha igazi birka takarót (együttest) találsz,abban nem fogsz csalódni .

A Jürkszbem lehetett venni letizia takarót,könnyű és nagyon meleg. Természetesen ágyneműhuzatot ezekre is érdemes húzni .

2019. ápr. 24. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Na arra én is kíváncsi lennék, hogy lehet-e még venni valahol ilyet újan. Használtan esetleg a jófogáson vagy piacon, vásárokban. Gyerekkorunkban mi is ilyennel takaróztunk, az alatt soha nem fáztunk. Nehéz volt az biztos, nem sok mocorgás volt alatta.:-)
2019. ápr. 24. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Vatelinnel voltak töltve azok a régiek, azért voltak nehezek. Ma már nem hinném, hogy kapsz ilyent, de a jófogáson akadhat régi kiárusításban ilyen. vagy keress rá a töltet nevezésével, hátha... Engem ezekbe főleg a méret zavart, mert kisebbek a maiaknál általában.
2019. ápr. 25. 07:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is a nehéz, de tollal töltött dunyha híve vagyok. Télen-nyáron ilyenben alszom.

Nem tudom, tollasra gondolsz e. Ha igen, olyat évek óta sehol nem láttam boltokban. Én falun szoktam csináltatni dunyhással :)

2019. ápr. 25. 08:53
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Bizony kicsit kisebb mint a maiak... Nem is tudok megfelelő méretű ágynemű huzatot venni rá, de sose éreztem, hogy nagyobb kellene :)

Azt hiszem nekiállok megstoppolni a széleket, mert nem igen fogok már ilyet találni ( használtat nem szeretnék venni)

2019. ápr. 25. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem találsz, sztem csináltatni viszont tudsz varrodában. Vatelin kapható még, csak a vastagság kell, és így a paplanod mérete is igazodik a mai ágyneműkhöz.
2019. ápr. 26. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!