Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen legyen a fal?

Milyen legyen a fal?

Figyelt kérdés
Festés lesz, de sajnos nincs ötletem, hogy milyen színű legyen a szobám :( Ezért szeretném tudni, hogy ti milyen színű szobát tudnátok elképzelni egy lánynak. :D Bármi extrém ötlet jöhet! ;)
2010. júl. 5. 18:28
 1/8 anonim válasza:
sötét rózsaszin,halvány lila,bordó/piros..fehér plafonnal mind természetesen:)
2010. júl. 5. 18:34
 2/8 anonim válasza:

Kék :D nekem örök kedvenc^^

Bár nekem most világos barackszínű de nagyon utálom×D

13/L

2010. júl. 5. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Bordó, az hangulatos...Kovácsolt gyertyatartók, extrém gyertyák.;) Esetleg sárga. Sárga-narancssárga komozíció.
2010. júl. 5. 18:35
 4/8 anonim válasza:
citromsárga felül alul bordóó
2010. júl. 5. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:
limezöld
2010. júl. 5. 18:51
 6/8 anonim válasza:
Nekem is most lesz festés nemsokára, én már elterveztem nagyjából, hogy hogy legyen: A falak felváltva nap sárgák és sötétebb narancssárgák lesznek. Téglaszínnel festeni fogok virágokat falrészekre, a lámpa és a villanykapcsoló köré! 14/l
2010. júl. 6. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Rózsaszín vagy világos lila.

Leginkább ez való lánynak

2010. júl. 6. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:

ha a benne lévő bútorok szine nem üt el nagyon tőle, vagy ha passzolnak akkor csinálj valóban extrém szint!

pl 2 fal egymással szemben lehetne sötétbordó a másik kettő fal egymással szemben pedig fehér....

a lényeg az hogy egymáshoz passzoló párost találj és egymás melletti 2 falra NE azonos szin kerüljön!

tehát ha körbe forogsz akkor felválva látod a 2 szint egyik fal ilyen , másik olyan!

a plafont a szoba világossága miatt érdemes fehérre festeni!

de szokásos a világoskék, a barackszinű és arózsaszin is, bár már azok kicsit tucatszinek! szerény véleményem szerint

2010. júl. 8. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!