Inox vagy natúr fehér hűtőt vegyek, melyik karcolódik kevésbé és tartja a színét?
Figyelt kérdés
Inoxon meglátszik az ujjlenyomat meg rondán feltűnő a karc, a fehér meg besárgul idővel ha hozzá se érek akkor is. Nos ti melyiket választanátok?2019. ápr. 10. 11:02
1/3 anonim válasza:
Nem hűtőm, hanem tűzhelyem és mosogatógépem van inox, de megbántam, mint a kutya, amelyik hetet kölykezett.
Az életem az állandó suvickolásról szól, hogy ne tűnjenek elhanyagoltnak.
A hűtőim viszont fehérek és nem sárgulnak. Pedig az egyik 10 éves.
2/3 anonim válasza:
Hűtőnél nem gáz az inox, mert a fogantyún kívül nem fogod meg máshol. Nekem 4 éve van inox hűtőm, még sosem takarítottam le a külsejét, de mintha új volna.
Tűzhelynél és mosogatónál egy kínszenvedés valóban.
3/3 anonim válasza:
A fehérből csak a műanyag sárgul be idővel, a fém soha! Tudom, mert az előző mikrónk eleje, és az előző hűtőnk tetejének a pereme is műanyag volt, és kb. 10 év után szemmel látható volt mindkettőn a különbség a többi fehér fém burkolatukhoz képest! A karcolódást nem vitatom. 10 hónapja vettünk új hűtőt, azelőtt mindig csak fehér volt nekünk, most viszont a változatosság és modern hatás kedvéért olyat, aminek inox az ajtaja (oldalt meg sima szürke), eddig semmi különbség, közel 1 év rendszeres használat után is még újnak tűnik! Most próbaképp megnyomogattam, és abszolút nem látszik rajta ujjlenyomat! (matt inox) Szóval lényegében csak a karcolódás miatt én az inoxot javasolom, valami mattabb félét, vagy esetleg ezüst színűt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!