Szűcs Sándor19860615 kérdése:
Ez a csillár mennyit érhet KB?
Figyelt kérdés
2019. febr. 21. 14:56
1/9 anonim válasza:
Cseles.
Ne haragudj, én semmit nem adnék érte. Hirdesd meg néhány ezer Ft-ért, aztán kiderül.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem haragszom!🙂 Kaptam és ha 2000.-ft adnak érte akkor is meg köszönöm!
2019. febr. 21. 15:17
3/9 anonim válasza:
1000 Ft-ról licit a Vaterán, vagy ingyen elvihetős.
Különben most vannak az ingyenes lomtalanítások, ha útban volna - és egy csillár a földön nagyon útban tud lenni - kitenném most.
4/9 mindentudó99 válasza:
A kép alapján elég ritka.
5/9 anonim válasza:
Valóban cseles, mivel nincs róla fotó.
7/9 mindentudó99 válasza:
Semmit se ér. Örülj ha ingyen elviszik.
8/9 anonim válasza:
Jesszusom! Amikor mi vettük a hasonlót, az 30 évvel ezelőtt volt. Már nagyon utáltam, mint egy nagy pókláb... Nemrégen dobtuk ki simán, egyszerűen. Vettünk helyette olyan plafonra lapuló ledeset. Tedd ki, hátha egy kukázó elviszi!
9/9 anonim válasza:
Megfelelő stílusú bútorzathoz kellemes lehet.Ledes vagy halogén égőket ebbe is lehet tenni.Szerintem legalább 2000-t megér,akinek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!