Miért van az, hogy Manhattanban alig van lakás eladó?
Figyelt kérdés
Néztem az interneten is, hogy vannak olyan utcák is ahol egyáltalán nincs lakás eladó, azt is megfigyeltem, hogy egy 100 m2-es lakás 300 millió HUF átszámítva, ilyen 80-120 éves házakban lévő lakásokra gondolok.
Budapesten ehhez képest jóval több ingatlan van eladó.
2019. febr. 19. 18:07
2/4 anonim válasza:
Melyik oldalon nézted? Lehet, hogy nem a megfelelő helyen keresgélsz. Bizonyos ingatlanokat nem töltenek fel kommersz hirdetési oldalakra.
3/4 Trogdor válasza:
Szerintem inkább kiadják őket, de tényleg. Nagy divat ez ott
4/4 anonim válasza:
Mert maffiahálózat bitorolja mindet és bérbeadással kopasztanak abban is. Hiába dolgozik valaki ott, nem lakhat túl messza, és a végén nem sok marad a zsebében, mert mind kilopódik így-úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!