Hol lehet szép, minőségi faliképet venni?
Nagyon régóta keressük, de még nem találtunk olyat ami szép is lenne és jó minőségű (tehát nem homályos). Barna és fehér dominál a nappalinkban és ahhoz keresünk. Az ilyen nagy áruházak mint Kika, Ikea, Mömax már kilőve.
Előre is köszönöm!
Ezek gyönyörű képeket küldenek, bármilyen méretben, keretezve is:
1-es ez nagyon drága!
Most vettem a lányom szobájába egy szürke alapon, lila virág. Méterszer 65cm. Gyönyörű és 10 ezer ft volt apraktikerben. Tök véletlenül találtuk, viszont tökéletesen passzol a szoba színeihez.
Na most az oldal amit belinkeltél, ugyanez a méret 40 ezertől indul. Nekem drága.
Kedves 2-es!
Lehet, hogy nem a filléres kategória, de nem is 40ezerrel indul.
Én tavaly vettem náluk 80x55-ös vastag vászonképet, amihez saját fotót küldtem (angliai tájkép) 2 cm-es vakrámára feszítve és házhoz szállítással 20ezer körül mozgott, tökéletes minőségben. Lehet, hogy idén ugyanez valamivel drágább, de képet nem mindennap vesz az ember és ezt otthon a fotelből megveheti, nem kell időt szánni a bóklászásra sem.
Mert az ugye tudjuk, hogy "Time is money!"
Kedves 4-es!
A 100x65-ös, azaz amekkora méretet vettem én ( és mégegyszer jelzem, teljes mértékben megfelelő a minősége) 10 ezerért, az 40 ezertől indul. Nem a legkisebbre írtam a 40-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!