Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Létezik ilyen program/szolgált...

Létezik ilyen program/szolgáltatás?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy van e olyan program ahol centire/méterre lemodellezhetek egy szobát és be is tudnám rendezni? gondolok itt a falakra pl ha valami tégla hatású burkolatot akarok tenni a falra szekrény ágy kép a falra stb

A válaszokat előre is köszönöm

2019. jan. 16. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Van a gépemen hasonló. Megtalálom elküldöm.
2019. jan. 16. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Van, de ezeket laikusként nehezen fogod tudni használni.

Google Sketchup-ot ki tudod próbálni ingyen.

Az Archicadben tervezünk mi építészek, ezt csak nem legálisan tudod kipróbálni.

Ha látványtervet is szeretnél, akkor Archicadből Artlantisba vagy Lumionba tudsz importálni, ezek eléggé felhasználóbarát programok, bár a lumion keresztben lenyel egy áltagos gépet, neki kell az I7 meg a 16 Gb ram jó videokártyával.

Neten nézelődhetsz biztos vannak még bohóckodós lakberendezős kis progik. Konyhára tudom, hogy létezik 1-2.

2019. jan. 16. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:
i7 7700 16 gb ram 1060 6gb ezen simán megy 2# amit írtál azzal teljesen tudom modellezni?
2019. jan. 16. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, hogyte todod-e azt nem tudom, de lehet, igen. Rengeteg bútort le tudsz tölteni hozzá, vagy modellezni sajátot. Képeknek, falaknak bármilyen textúrát betölthetsz képfájlból, de van is benne rengeteg. Lámpák, fények úgyszintén. Nekem mondjuk évekbe telt napi 8 órában igazán jól használni, de ha van érzéked hozzá talán el tudsz bohóckodni benne. Biztos van könnyebb lakberendezős progi, de eléggé le vannak védve. Nézelődj azért, hátha.
2019. jan. 16. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2019. jan. 18. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!