Spot lámákat a plafonra vagy led paneleket?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a kedvezőbb megvilágítás otthonra a szobákba? (nappali,háló,gyerek)2019. jan. 14. 10:23
1/8 anonim válasza:
Én lassan mindent lecseréltem ledpanelra.
2/8 anonim válasza:
Mindegy.. csak led legyen én azt mondom. Szinte elhanyagolható a fogyasztása. Az én szobámban van 10 db spot, hatalmas fényt ad, és összesen csak 30w.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Persze, én is egyetértek, egyértleműen csak led.
De komfortra a spot lámpás megoldás (2x6db lenne) is ugyanolyan jó mint a ha lenne felrakva pár ilyen 1000 lumen körnéyki panel (esetleg még pár kissebb is) ?
Azt gondolom a sport lámpás megoldás könnyebb és olcsóbb, és nem tudom, hogy élvezeti értékre megérné e helyette a paneles megoldás. (Van már álmenyezett, mert magas volt a belmagasság)
2019. jan. 14. 14:23
4/8 anonim válasza:
LED-es spot lámpa is van! Egy 500lm-es 7W-os LED-et ezer forint körül is lehet már kapni.
5/8 anonim válasza:
Első vagyok. 10 körül már van olyan ledpanel, mintha a nap sütne be. Egy 25 négyzetméteres szobába egy panel és tökéletes a világitás úgy is, hogy eléggé rossz a szemem. Viszont, a spotok szebben mutatnak.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
5-ös: tudnál adni linket? amúgy azt olvastam, hogy sok led-panellel az a probléma, hogy vibrál és pl.: phillips nem vibrál, ezzel van tapasztalatotok?
2019. jan. 17. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!