Goth stílusúak! Inkeljetek már be képet a szobátokról! Milyen a szobátok? Írhattok is róla.
Olyan dolgokkal van tele amit szeretek ,ami érdekel és azzal kapcsolatos...stb.
De azért hozzátenném ,csak mellékesen,hogy "BellaVampire" "Goth SÍTLus" ...nagy goth lehetsz tényleg...-.-
a szoba a gazdáját tükrözze ez a lényeg...
Hú de menő leszel, hogy te már fekete cuccokat hordasz meg a szobád is olyan.. hú de menő vagy te kis sátánista!
Lehet lepontozni :)
Utolsónak:
Lehet, hogy neki sötét a szobája, és a ruhái, viszont neked az agyad helyén van egy hatalmas fekete lyuk.
Az én szobámon egyáltalán nem látszik semmilyen stílus, holott én magam szeretem a gothokat nagyon. :)
Képet nem tudok küldeni, de írok egy részletes leírást:
A falamon a tapéta bézs alapon világos virágmintás, egy hatalmas fekete sárkányos legyező van az egyik falon, alatta egy parafatábla, rajta fotós újságokból kivágott szépiás képek és afrikai állatok képei.
A fehér könyvespolcom tele van biológia és történelem témájú könyvekkel, egyiptomi ihletésű szobrocskákkal (tipikus egyiptomi macskafigura, meg ilyesmik), valamint a szobanövényeimre aggatott nyakláncokkal és fülbevalókkal. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ott egy tízcentis kaktusz és rajta negyven nyaklánc, hanem van egy kakaópálmám, amelynek a fás részeire egy-egy apróbb, de látványosabb láncot tettem, amiket hordok is napközben, szóval nincs folyton rajta, nem neki szól a dísz. :)
Az íróasztalom fehér, a laptopom fekete, az ágyam és az ágytakaróm homokszínű, és egy hatalmas tükör is van a szobámban, tulajdonképpen a harmadik falam csak tükör. A negyedik falam pedig ablak.
Na elég kimerítő voltam? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!